Maros Palesch Rôzne

Vajnorská šarkaniáda 2010

Mestská časť Bratislava Vajnory Vás srdečne pozýva na ďalší ročník tak očakávanej Vajnorskej šarkaniády 2010, ktorá sa bude konať 24. októbra 2010 od 13.30 – 17.00 h.

Tento ročník bude oproti minulému obohatený o množstvo sprievodných programov, kde si na svoje prídu nielen malí, ale i veľkí. Súťažiaci si budú môcť medzi sebou zmerať svoje sily v akrobacii so šarkanom a predviesť divákom umenie štartu a následného manévrovania so šarkanmi po oblohe. Občerstvenie a stánkový predaj je zabezpečený. Nebude chýbať ani predajný stánok s obrovským výberom šarkanov od výmyslu sveta, kde si budú môcť návštevníci zakúpiť šarkanov za zvýhodnené ceny. Pre našich najmenších je pripravená v spolupráci s MC Lienočka súťaž v maľovaní šarkanov (kategórie budú rozdelené podľa veku súťažiacich), spomedzi ktorých budú vyhodnotené a ocenené tie najkrajšie kresby. Aj tento rok prídu medzi Vás zaujímaví hostia a na súťažiacich čakajú zaujímavé a hodnotné ceny. Neváhajte a príďte si užiť nedeľu a zabaviť sa spolu s nami!

Pripravovaný program 13,30 – Registrácia súťažiacich (Hlavný stan) Hlavná kategória 14,00 – 16,00 – Preteky v akrobacii (Hlavné pole) Deti do 5 rokov – dráha A Deti do 10 rokov – dráha B Deti do 15 rokov – dráha C

16,00 – 16,30 – Talenty 2010 (spev, tanec – víťazi Vajnorských slávikov v lavici a Ružinovského idolu)

Sprievodné programy 14,00 – 16,00 – Súťaž v maľovaní šarkanov (Stan A)

Deti do 5 rokov Deti do 10 rokov Deti do 15 rokov

Nebudú chýbať ani skákadlá, bufetové občerstvenie, cigánska, klobáska, cukrová vata, lokše, lízatká, pukance, … Zmena programu vyhradená!

Zdroj: MČ VAJNORY www.vajnory.sk

VAJNORSKA_SARKANIADA
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM