Rôzne

V sobotu sa môžete žltými vlakmi RegioJet odviezť úplne zadarmo

V sobotu si na vlakovej stanici nemusíte kupovať ani zháňať žiadne cestovné lístky. Len nasadnite do vlaku vlaku a nechajte sa odviezť za dobrodružstvom.

Ilustračný obrázok k článku V sobotu sa môžete žltými vlakmi RegioJet odviezť úplne zadarmo
Zdroj: TASR

Bratislava sa aj tento rok zapája do Európskeho týždňa mobility (ETM), ktorý sa koná každoročne od 16. do 22. septembra. Tento rok sa do akcie zapojí aj vlakový dopravca RegioJet.

Vlakom zadarmo

RegioJet ponúka jednodňovú stopercentnú zľavu v sobotu 22. septembra v regionálnych vlakoch RegioJet linky S70 na trase Komárno – Bratislava.

„RegioJet chce verejnosti predviesť výhody alternatívnej železničnej dopravy, a preto bude počas celej soboty voziť všetkých cestujúcich na najvyťaženejšej linke medzi Bratislavou, Dunajskou Stredou a Komárnom úplne zadarmo. Vlaky môžu využiť aj obyvatelia Bratislavy v rámci dopravy po meste,“ informuje dopravca na svojom webe.

V sobotu 22. septembra si na stanici nemusíte kupovať ani zháňať žiadne cestovné lístky. Len nasadnite do vlaku vlaku a nechajte sa odviezť na výlet do historického Komárna, mesta, ktoré leží na území dvoch štátov a je preslávané svojím unikátnym Nádvorím Európy či historickým Alžbetinym mostom. Ak vystúpite skôr, v stanici v Dunajskej Strede alebo vo Veľkom Mederi, môžete tu prežiť deň na obľúbených termálnych kúpaliskách.

Počas celého dňa očakáva vysoký nápor záujemcov, a preto bude vlaky v prípade potreby operatívne posilňovať. Všetky náklady spojené s touto osvetou cestovania verejnou dopravou pritom kompletne zaplatí RegioJet z vlastného vrecka.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM