Rôzne

V sobotu otvoria letnú sezónu ďalšie bratislavské kúpaliská

Po kúpalisku Delfín a Lamač, ktoré už v týchto dňoch začali svoju tohtoročnú letnú sezónu, otvoria svoje brány v sobotu aj Rosnička, Tehelné pole a Zlaté piesky.

Ilustračný obrázok k článku V sobotu otvoria letnú sezónu ďalšie bratislavské kúpaliská
5
Galéria
Zdroj: TASR

Spríjemniť chvíle a ovlažiť sa počas horúcich dní budú môcť Bratislavčania i návštevníci hlavného mesta čoskoro aj na ďalších oficiálnych kúpaliskách.

Sezóna kúpalísk je tu!

Po kúpalisku Delfín a Lamač, ktoré už v týchto dňoch začali svoju tohtoročnú letnú sezónu, otvoria svoje brány v sobotu (2. 6.) aj Rosnička, Tehelné pole a Zlaté piesky. Informovala o tom Zuzana Zúbeková z útvaru marketingu a športu Správy telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) hlavného mesta.

Počas víkendu budú letné kúpaliská otvorené od 10:00 do 19:00 hod., počas pracovného týždňa od 12:00 hod. Výnimkou sú len Zlaté piesky, ktoré budú mať o niečo kratšie otváracie hodiny. Cez víkend budú otvorené od 9:00 do 18:00 hod., cez pracovné dni od 12:00 hod. Tieto otváracie hodiny platia do 24. júna. Od 25. júna sa budú totiž otváracie hodiny predlžovať a budú platiť jednotne pre pracovné dni aj víkend.

Letnú sezónu otvoria aj kúpaliská Krasňany a Rača. Tie budú návštevníkom k dispozícii predbežne od 16. júna.

Nepriaznivé počasie?

Prípadné zatvorenie kúpaliska počas schválenej prevádzkovej doby stanovuje denne vedúci prevádzky, strediska, resp. službukonajúci pracovník. A to základe aktuálnych poveternostných podmienok a aktuálnej predpovede počasia.

„V prípade, že od 10:00 hod. pretrváva nepriaznivé počasie a podľa aktuálnej predpovede na daný deň má pretrvávať aj po 15:00 hod., resp. v prípade havárie, ktorá ohrozuje bezpečnosť návštevníkov, je oprávnený rozhodnúť o predčasnom ukončení prevádzky,“ informuje STaRZ na svojej webovej stránke, kde sú zverejnené taktiež ceny vstupného.

Bratislavské kúpaliská
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM