Rôzne

Na Matadorke si po novom budete môcť zaplávať ešte pred otváracími hodinami!

Zaplávajte si ešte pred tým, ako sa v práci posadíte za počítač. Petržalské kúpalisko Matadorka pripravuje na novú sezónu niekoľko noviniek, medzi nimi aj ranné plávanie.

Ilustračný obrázok k článku Na Matadorke si po novom budete môcť zaplávať ešte pred otváracími hodinami!
5
Galéria

Tak, ako minulý rok, aj tento privíta kúpalisko Matadorka milovníkov plávania, slnka a relaxu skvelými novinkami a obnovenými bazénmi!

Ranné plávanie

Minulý rok potešilo kúpalisko návštevníkov zrekonštruovanými bazénmi, sprchami, prezliekarňami, šatňami aj WC. A s opravami pokračuje aj v tomto roku! Momentálne prechádza rekonštrukciou obľúbený 25-metrový rekreačný bazén s toboganom, povrch v okolí plaveckého bazéna aj toalety.

Tohtoročnou novinkou na kúpalisku je možnosť ranného plávania vo veľkom plaveckom bazéne, a to ešte pred oficiálnymi otváracími hodinami. Pre portál Topky.sk to prezradil konateľ kúpaliska Marek Giba.

Kúpalisko pripravuje aj nové atrakcie pre rodiny s deťmi. Deti sa budú môcť zabaviť vo veľkom stane s hračkami a animátorkou, mamičkám bude zdarma k dispozícii miesto na dojčenie s prebaľovacím pultom. Okrem toho sa môžete tešiť aj na úplne nový vyhrievaný bazén pre drobcov.

Tento rok otvorí Matadorka začiatkom júna s tým, že prvé dva týždne len cez víkendy. Teplota vody v bazénoch sa bude pohybovať od 24 do 26 stupňov Celzia. Okrem plávania si v areáli kúpaliska môžete zahrať plážový volejbal, stolný tenis či futbal.

Kúpalisko Matadorka
5
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM