Rôzne

V Rači sa chystá charitatívne podujatie na pomoc zvieratám v núdzi

Variť sa budú vege-burgre, guláš, pre deti cukrová vata, psíkom budete môcť kúpiť zdravé pamlsky zo psej pekárne.

Ilustračný obrázok k článku V Rači sa chystá charitatívne podujatie na pomoc zvieratám v núdzi
13
Galéria

V sobotu 27. júla je tu pre všetkých milovníkov najlepšieho priateľa človeka prvý ročník adopčnej akcie Cesta za šťastím, ktorú organizujú tri občianske združenia – Zverokruh, Majme srdce a Dog Azyl.

Kultúrny program

Na cvičisku KKSI v Rači bude od 11:00 – 17:00 hod. prebiehať bohatý program pre celé rodiny – vystúpia legenda slovenskej pop-music Peter Nagy, herec a hudobník Juraj Bača, známy zo seriálu Komisár Rex, hrať budú aj skvelí hudobníci Peter Piťu Luha a Miško Oberman.

Moderátorka celého dňa Janka Hospodárová vyspovedá majsterku sveta v thaiboxe, Luciu Krajčovič a predstaví tiež psíkov, ktorí si na akciu prídu hľadať nové rodiny.

Pre deti budú pripravené súťaže, maľovanie na tvár a vystúpi aj kúzelník Peter Šesták. Návštevníci budú mať možnosť prihlásiť svojho psíka do súťaže o titul Pes Sympaťák, Najšikovnejší psík, alebo do kategórie Dieťa a pes a vyhrať hodnotné ceny.

Mňamky do bruška

Variť sa budú vege-burgre, guláš, pre deti cukrová vata, psíkom budete môcť kúpiť zdravé pamlsky zo psej pekárne, otázky ohľadne zdravia vášho psíka radi zodpovedia pri stánku veterinára, kde sa dozviete viac aj o rehabilitáciách a dornovej metóde pre zvieratá.

Vyvrcholením akcie, bude tombola s hodnotnými cenami, ako napr. večera pre dvoch v dog friendly reštaurácii, profi fotenie v ateliéri, víkendové stráženie psíka v psom hoteli, poukážku do psieho wellness a mnoho ďalšieho. Samozrejme, celý výťažok z tomboly sa použije na pomoc zvieratám v núdzi.

Bratislava24.sk informovala Barbora Dadova z OZ Majme srdce.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM