Samospráva

V Rači pripravujú bohaté Vianoce, začínajú sa už túto sobotu

Mestská časť Rača pripravila pre svojich obyvateľov aj silvestrovské oslavy, a to dokonca hneď na dvoch miestach.

Ilustračný obrázok k článku V Rači pripravujú bohaté Vianoce, začínajú sa už túto sobotu
Zdroj: bratislava.dnes24.sk

Bratislavská mestská časť Rača začína oslavovať najkrajšie sviatky v roku v sobotu 2. decembra o 16:00 hodine v Katedrále svätého Šebastiána predvianočným koncertom. Vstupné na toto podujatie je dobrovoľné, výťažok poputuje ako každý rok na charitatívne účely. Informovala o tom hovorkyňa starostu Rače Eva Miklánková.

Račianske Vianoce

Od piatka 8. decembra do nedele 10. decembra sa pred Nemeckým kultúrnym domom v Rači budú konať vianočné trhy. Tie sa začnú v piatok o 15.00 h slávnostným otvorením. V sobotu (9.12.) o 15.00 h bude račiansky starosta Peter Pilinský Račanom nalievať starostovský punč a v nedeľu o 15.00 h bude nakladať starostovskú kapustnicu. Program vianočných trhov bude pokračovať až do nedele večera.

Mestská časť Rača pripravila pre svojich obyvateľov aj silvestrovské oslavy, a to dokonca hneď na dvoch miestach. Už tradične sa oslavuje pred Nemeckým kultúrnym domom pri hudbe a občerstvení. Rača takisto pozýva obyvateľov na silvestrovské oslavy v časti Východné na námestí na Dopravnej ulici.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM