Rôzne

V Pezinku pribudnú tri cyklotrasy už toto leto. So značením môžete pomôcť aj vy!

Cyklisti z Pezinka sa môžu tešiť na ďalšie cyklotrasy, ktoré pribudnú už počas tohto víkendu.

Ilustračný obrázok k článku V Pezinku pribudnú tri cyklotrasy už toto leto. So značením môžete pomôcť aj vy!
Zdroj: TASR

Len v júni tohto roku dokončila Cyklokoalícia Pezinok značenie cyklotrasy Senec – Jelka a už sa chystá na ďalšie „maľovanie“. Už počas tohto víkendu vzniknú tri nové cyklotrasy!

Nové cyklotrasy

„Zdá sa to až neuveriteľné, že v Pezinku pribudnú tri cyklotrasy už toto leto! Vyznačíme totiž pokračovanie Vinohradníckej cyklomagistrály, ktorá časom prepojí Bratislavu s Trnavou. Ďalšou bude modrá cyklotrasa, ktorá s ňou dotvorí okruh okolo Rozálky. Pripravili sme aj singletrail – jednosmernú cyklotrasu cez sedlo pod Suchým vrchom,“ informuje Cyklokoalícia Pezinok.

Ak vás správa potešila a chceli by ste priložiť ruku k dielu, môžete! Príďte v sobotu 19. augusta o 8:30 hod. na parkovisko pred Základnú školu Kupeckého 74. Nezabudnite sa tiež zaregistrovať a pribaliť si rukavice a dobrú náladu.

V máji 2015 zrekonštru­ovali šikovníci z Cyklokoalícia Pezinok značenie na cyklotrase z Pezinka do Senca, v roku 2016 vyznačili nové cyklotrasy v okolí Senca a na jar 2017 predĺžili cyklotrasu zo Senca o 15 km. Cyklotrasami z Pezinka do Jelky tak prejdete 31 km.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM