Rôzne Samospráva

V Novom Meste budú hľadať psieho šampióna. Rozosmeje vás aj karneval štvornohých chlpáčov

Deň plný krásnych malých aj veľkých chlpáčov vás čaká už onedlho v Novom Meste. Na svoje si prídu všetci majitelia a milovníci psíkov.

Ilustračný obrázok k článku V Novom Meste budú hľadať psieho šampióna. Rozosmeje vás aj karneval štvornohých chlpáčov
35
Galéria
Zdroj: Bratislava - Nové Mesto

Kto sa stane šiestym psím šampiónom? To sa dozvieme už túto sobotu na tradičnom obľúbenom podujatí všetkých, ktorí milujú psíkov alebo majú doma podarených štvornohých miláčikov a chcú sa s nimi predviesť.

Psí karneval

Pripravené sú zaujímavé súťaže, ktoré otestujú šikovnosť chlpáčov, výstava aj karneval, v rámci ktorého sa psy „prezlečú“ do rôznych kostýmov. Súťaž je originálna v tom, že sa jej môžu zúčastniť aj „oriešky“ a psíkovia nemusia poznať ani všetky povely.

Svojho miláčika môžete do súťažných disciplín prihlásiť cez stránku www.poslusnypes.sk, kde nájdete aj viac informácií o akcii. Nezabudnite si so sebou vziať platný očkovací preukaz psíka.

Predvedú sa aj záchranárske psy

Celé podujatie budú sprevádzať aj nesúťažné disciplíny ako prechod strašidelným hradom či hlavolamy pre psov. Pre deti je pripravená súťaž o najkrajší výkres a psičkári dostanú zdarma rady, ako správne vycvičiť svojho miláčika. Tešiť sa môžete aj na ukážky práce záchranárskych psíkov.

V poradí už šiesty ročník súťaže organizuje mestská časť Nové Mesto v spolupráci s Výcvikovým a kynologickým centrom SAR DA Slovakia. Novomestský psí šampión sa uskutoční v sobotu 10. júna od 10:00 do 13:00 hod. na cvičisku na Turbínovej ulici.

Ilustračný obrázok

Festival psích športov 2017
35
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM