Rôzne

V letnej zóne na Zlatých pieskoch vám prinesú kávu rovno do postele

Príďte si počas prvého augustového víkendu oddýchnuť do letnej zóny Ikea. Nielenže vám prinesú kávu rovno do postele, v perinách sa zrelaxujete pri letnom kine pod hviezdami.

Ilustračný obrázok k článku V letnej zóne na Zlatých pieskoch vám prinesú kávu rovno do postele
5
Galéria
Zdroj: Ikea

Ikea nie je len miesto, kde si možete nakúpiť nábytok a inšpirovať sa šikovnými riešeniami v domácnosti. Snaží sa byť tiež bližšie k ľuďom a pripomínať im, aby spomalili a vychutnávali si okamihy.

Vyspite sa do krásy

V zime 2016 takto pristavila pred Starú tržnicu a na Trnavské mýto oázu pokoja a počas prvého augustového víkendu zas postavia letnú zónu na Zlatých pieskoch. Nájdete v nej pohodlné postele, do ktorých sa môžete uložiť a nechať sa obslúžiť voňavou kávičkou alebo osviežujúcim letným drinkom.

Príďte si len tak oddýchnuť, zavrieť oči a započúvať sa do románových príbehov. Veď kedy zažijete takú dávku relaxu, ak nie pri čítaní v posteli na čerstvom vzduchu?

Letné kino

Kým pôjdu vaši drobci spať, v letnej zóne im naservírujú rozprávky na dobrú noc aj s malým občerstvením. Neskôr si môžete v pohodlnej posteli pozrieť dobrý film aj vy a niečo chutné zajesť.

Príďte si oddýchnuť do letnej zóny a vyspite sa do krásy.

5. – 6. august / Zlaté piesky – https://goo.gl/VtC4Ln / od 9:00 – 23:00 hod.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM