Tlačové správy

V ebajku na Račianskej sa testujú nové elektrobicykle. Príďte vyskúšať

Elektrobicykle 2017 sa dajú teraz pozrieť a vyskúšať pred bratislavskou predajňou ebajk® - Svet elektrobicyklov oproti Figaru pri ústi cyklochodníka AHOJ. Tento týždeň do soboty so špeciálnou možnosťou otestovať v okolí zdarma.

Ilustračný obrázok k článku V ebajku na Račianskej sa testujú nové elektrobicykle. Príďte vyskúšať
3
Galéria
Zdroj: Ebajk.sk

Nie každý mal možnosť vyskúšať si elektrobicykel, hoci o tom už možno počul. Využite preto možnosť vytvorenú pre bikerov na západnom Slovensku skúsiť si jazdu na ebajku vonku v exteriéri. Vyskúšať môžete horské, celoodpružené i hardtaily, crossové či mestské. Iba vy rozhodnete, ako veľmi vám malý elektrický motor s baterkou bude pomáhať. Lebo nemusí vôbec alebo môže veľmi.

Prvá skúsenosť

Ako už viac môže predajca ebajkov na Račianskej ulici v Bratislave výjsť cyklistom v ústrety ako postaviť svoje stany priamo pred odbočkou k ústiu cyklochodníka AHOJ, ktorý cyklistov napojí na traily smerom na Kolibu. Stačí len, aby si okoloidúci sadli na pripravený stroj a zažili niečo nové. Na testovacie jazdy sú pripravené Novinky 2017 a vybrané kusy, ktoré budú zaradené do požičovne ebajkov. Ak ste doteraz váhali, či elektriku skúsiť, teraz je ten správny čas.

Zdroj: Ebajk.sk

Intenzitu pomoci si volíte Vy

Ebajkovanie je úplne obyčajné bicyklovanie, akurát nevypľujete dušu už po prvom kilometri. Navyše všetky tie krásne cyklistické cestičky s výhľadmi sú až v kopcoch a tak si zážitok musíte väčšinou vyšliapať. S ebajkom to všetko zvládnete s úsmevom na tvári. Stále ste síce nútení pedálovať a „makať“, ale intenzitu si volíte sami v štyroch režimoch pomoci.

Značky ebajkov

V centre ebajk – Svet elektrobicyklov® sú v súčasnosti v ponuke moderné elektrobicykle s najnovšími technológiami renomovaných výrobcov ako Haibike, Ghost, Winora, Sinus, či od rastúceho českého Apache. Rozhodne nechýba aj adekvátne kvalitné technické a servisné zázemie a obľúbená požičovňa ebajkov, ktorá uspokojila množstvo záujemcov.

Budovanie ebajk connectu pokračuje

Ebajk komunita v Karpatoch stále narastá a preto adekvátne narastá i počet nabíjacích bodov. Sieť nabíjačiek na dobitie baterky počas občerstvenia, služby zdarma, využíva veľa ebajkerov a preto Občianske združenie e-DNA (elektromobilita v krvi) buduje ďalšie. Ich počet dýcha na krk číslu 20.

Viac info: www.ebajk.sk
A nájdte ich aj na Facebboku

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Ebajk.sk
Zdroj: Ebajk.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM