Rôzne

V bratislavskom Devíne vyrástla nová štvrť

Devín má nový rezidenčný projekt. Prvý obyvatelia sa do rodinných domov na Hradnej ulici budú môcť nasťahovať v lete. V ďalšej etape projektu plánuje investor postaviť aj dvojpodlažný bytový dom.

Ilustračný obrázok k článku V bratislavskom Devíne vyrástla nová štvrť
Zdroj: LEXXUS

V centre bratislavskej mestskej časti Devín vyrástol nový rezidenčný projekt. Ide o výstavbu rodinných domov. Investorom projektu je spoločnosť Apollo Group. Dokončenie výstavby a kolaudácia sú naplánované na jún 2016.

Projekt Condominium Devín ponúka 15 dvojpodlažných rodinných domov so štyrmi alebo piatimi izbami. Izolované objekty tvoria spolu s oddychovou zónou uzavretý celok. Ku každému objektu prislúcha aj záhradná časť. Úžitková plocha rodinného domu sa začína na 181,4 štvorcových metroch. Pozemky majú od 297 metrov štvorcových do 525 metrov štvorcových.

V nasledujúcej etape projektu plánuje investor pri vstupe do uličnej zóny pokračovať s výstavbou dvojpodlažného bytového domu spolu s viacbytovým rodinným domom. Po úplnom dokončení sa v prednej časti objektu počíta s otvorením supermarketu, ktorý bude súčasťou menšieho centra občianskej vybavenosti.

Spoločnosť Apollo Group stojí napríklad za projektom Lazaretská v mestskej časti Staré Mesto alebo projektom Podunajská v Podunajských Biskupiciach.

Prečítajte si tiež: V Bratislave vyrastie nová rezidenčná štvrť za 50 miliónov eur

V bratislavskom Devíne vyrástla nová štvrť
3
Galéria
Zdroj: LEXXUS
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM