Rôzne

V Bratislave vyrástol nový oplotený psí park

Už aj psičkári z Podunajských Biskupíc sa môžu čoskoro tešiť z plne vybaveného psieho parku, ktorý vyrástol medzi Vrakunskou a Lotyšskou ulicou.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave vyrástol nový oplotený psí park
Zdroj: Facebook

Na ploche približne pol hektára sa môžu do sýtosti vyšantiť už aj psíkovia z Podunajských Biskupíc. Park zriadila Výcviková škola DOGGIE, ktorá v ňom bude prevádzkovať cvičisko. Slávnostne otvorený bude už 10. septembra o desiatej hodine.

Bezpečné prekážky

Pre aktívnych psíkov sú k dispozícii rôzne bezpečné prekážky, ako napríklad kladina, lavička, kruhy, odrazovka či monster, prekážka tvorená jednou obrovskou položenou pneumatikou s váhou vyše 200 kilogramov. Nechýbajú ani nábehové a dobehové zóny. Okrem toho sú v areáli osadené lavičky a koše na psie exkrementy.

Výcviková škola DOGGIE bude v parku organizovať bezplatné výcviky pre psíkov prihlásených v mestskej časti. Na výcviku sa so psíkom naučíte úplné základy, čiže privolanie psa, chôdza na vodítku a zakazujúci povel. Viac TU.

Parametre parku

Celý areál parku je oplotený pletivom vysokým dva metre, pričom 20 centimetrov z tejto výšky je zakopaných v zemi ako bezpečnostný prvok proti podhrabaniu psami. Bezpečnosť zaručujú dvojité brány s medzipriestorom. Cvičisko je vybavené aj tieniacou plachtou, aby mohol každý návštevník cvičiska cvičiť nerušene.

Vstup do parku je počas celého roka bezplatný. Priestor Výcvikovej školy DOGGIE je určený pre psíkov do 15 kilogramov.

Čítajte aj: Svojho miláčika môžete už na jeseň pochovať na zvieracom cintoríne v Bratislave

Psí park v Podunajských Biskupiciach
4
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM