KAW Rôzne

V Bratislave sa za Petrou otáčajú aj "chlapíci" zo semaforu

Polícia v priebehu včerajšieho dňa prijala viacero telefonátov, v ktorých občania upozorňovali na následky silného vetra.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave sa za Petrou otáčajú aj "chlapíci" zo semaforu
23
Galéria

Víchrica Petra včera vyčíňala v celej Bratislave. Strhávala strechy, lámala stromy a jej sile sa nevyhli ani pevne ukotvené semafory.

Petra zatočila aj so semaforom

Petra ich síce nezlomila ani nevytrhla zo zeme, pohrala sa však s „panáčikmi“ zo semaforov, ktorých poriadne vyobracala. Svoju veternú silu s rýchlosťou až 115 km za hodinu zacielila aj na semafor na križovatke ulíc Karadžičova a Poľná v centre Bratislavy. „Panáčik“, ktorý mal usmerňovať chodcov, sa otočil o viac ako 90 stupňov a ukazoval červenú chodcom v celkom inej časti ulice.

Sodomu Gomoru po včerajšej víchrici registruje aj bratislavská mestská polícia. „Otočenie semaforu na križovatke ulíc Karadžičova – Poľná nám oznámili dnes. Uvedenú závadu sme oznámili príslušnému správcovi. Ten by ju mal odstrániť. Iné poškodenia dopravného značenia neevidujeme,“ informoval Bratislava24.sk veliteľ expozitúry mestskej polície v Starom Meste Dušan Krajčovič.

Polícia v priebehu včerajšieho dňa prijala viacero telefonátov, v ktorých občania upozorňovali na následky silného vetra. Väčšinou išlo o polámané stromy, ale aj strhnuté dopravné značenie. „Po prijatí týchto telefonátov boli tieto následne postupované príslušným správcom komunikácií, prípadne hasičom,“ doplnil svojho kolegu vedúci oddelenia komunikácie a prevencie Mestskej polície hlavného mesta Peter Pleva.

Víchrica Petra vyčíňa v Bratislave
23
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM