Ľuba Lesná Rôzne

V Bratislave kolabuje doprava. Pri PKO sa zosunul svah

Vážna situácia je pri bratislavskom PKO, kde sa po silných dažďoch zosunul svah spolu so stromami na cestu. Z tohto dôvodu je doprava v jednom smere odstavená. Situáciu riešia hasiči.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave kolabuje doprava. Pri PKO sa zosunul svah
Zdroj: Webnoviny.sk

Ako informujú webnoviny.sk, pre zosuv je obmedzená doprava v smere z centra mesta na Karlovu Ves.

Dopravné obmedzenia platia aj v iných častiach hlavného mesta. Pre zvýšenú úroveň vody na vozovke je v súčasnosti neprejazdný podjazd pod Prístavným mostom a podjazd pod železničnou traťou na ulici Domové role. Natečenú vodu odčerpávajú na mieste hasiči a premávku v tomto úseku policajti odkláňajú.

Bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová informovala, že pre nadbytočnú vodu je v súčasnosti ťažko prejazdná aj Výtvarná ulica, Dvojkrížna ulica, Korytnicka ulica, Oremburská ulica a Starohájska ulica pri výjazde na Dolnozemskú cestu. Neprejazdná je v súčasnosti aj Devínska cesta a Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu od tunela pod hradným kopcom v smere na Mlynskú dolinu. Pre zvýšenú úroveň vody na vozovke je aj naďalej neprejazdný podjazd pod Prístavným mostom

MHD musela zmeniť trasy

Niektoré autobusové linky premávajú obchádzkovými trasami. Linky 28, 29, 30, 31, 37 a 39 premávajú v smere na Mlynskú dolinu cez Most SNP, následne cez Einsteinovu ulicu a Most Lafranconi. Informoval o tom Dopravný podnik Bratislava na svojej internetovej stránke.

Situácia pri PKO znemožňuje prejazd všetkých vozidiel. Z bezpečnostných dôvodov hasičský zbor nariadil aj vypnutie elektrického prúdu trolejového vedenia, takže nepremávajú ani električky do Karlovej Vsi ani do centra. Dopravný podnik tu zabezpečil náhradnú autobusovú dopravu.

Strom spadol aj na Devínskej ceste, na miesto vyslali hasičov a políciu, ktorá v spolupráci s dispečingom dopravného podniku zabezpečí obchádzkovú trasu liniek 28 a 29.

Neprejazdné ďalšie ulice

Neprejazdný je momentálne aj podjazd pod železničnou traťou na ulici Domové role. S čiastočným obmedzením premávky je potrebné počítať aj na Nábreží armádneho generála Ludvika Svobodu v smere na Mlynskú dolinu, kde je neprejazdný pravý jazdný pruh. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová..

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM