Rôzne

PRVÁ prevádzka ukrajinského gastroreťazca v Bratislave: V deň OTVORENIA sa bude jesť ZADARMO!

Už o niekoľko dní otvorí v Bratislave prevádzku známy a populárny ukrajinský reťazec zameraný na morské plody a špeciality s názvom Černomorka.

Ilustračný obrázok k článku PRVÁ prevádzka ukrajinského gastroreťazca v Bratislave: V deň OTVORENIA sa bude jesť ZADARMO!
10
Galéria

Už budúci piatok, čiže 17. novembra to v hlavnom meste vypukne! Prvá pobočka Černomorky na Slovensku bude oficiálne otvorená pre milovníkov morských plodov, na ktoré sa ukrajinská sieť reštaurácii zameriava. A pôjde o pompéznu otváračku!

„Prvýkrát na Slovensku! Špeciálne v deň otvorenia Černomorky v Bratislave vám ponúkame desaťtisíc ustríc! A to úplne zadarmo pre každého!“ vyhlasuje reťazce na Facebooku.

Kedy a kde?

Na sociálnej sieti dokonca sľubujú, že hostí naučia ako si správne pochutiť na morských dobrotách. „Zoberte si koľko zjete a vychutnajte si pokrm pri stole. Naučíme vás ako ustrice servírovať a všetko potrebné k tomu zabezpečíme,“ píšu o ďalšom lákadle pre návštevníkov.

A nezabudli pripomenúť aj adresu a čas slávnostného otvorenia: "Kde? Mýtna 48! Kedy? 17.11 o 18:00 h.!

Na webovej stránke Černomorky sa dozvedáme, že reťazec prostredníctvom franšízy disponuje s približne štyridsiatimi prevádzkami na Ukrajine, v Poľsku či Moldavsku. Podľa sloganu si v každej prevádzke zakladajú na čerstvosti surovín a dostupných nie príliš vysokých cenách.

Výhodný plat

Na svoje si prídu zrejme nielen zákazníci bratislavskej reštaurácie patriacej do reťazca Černomorky, ale aj zamestnanci. Ako sa uvádza na portáli www.profesia.sk, stále je možné sa v tejto gastroprevádzke aj zamestnať.

Spomína sa tam pozícia kuchára, s okamžitým nástupom a platom, ktorý začína na sume 1 500 eur v čistom!

KLIKNITE aj na tieto články:

Na Slovensku spustí prevádzku ukrajinský gastroreťazec
10
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM