Rôzne Správy

V ankete o Naj obec na Záhorí opäť triumfoval Plavecký Mikuláš

Opäť ste mali možnosť zahlasovať za obec, ktorá získa titul Naj obec na Záhorí. A takto ste rozhodli!

Ilustračný obrázok k článku V ankete o Naj obec na Záhorí opäť triumfoval Plavecký Mikuláš
3
Galéria
Zdroj: mapio.net

Titul Naj obec na Záhorí opäť obhájil Plavecký Mikuláš. O opätovnom víťazstve obce na hraniciach Bratislavského a Trnavského kraja rozhodli hlasujúci v 7. ročníku internetovej ankety o meste a obci, ktoré sú naj na Záhorí. Informuje o tom web zahori.sk, ktoré je vyhlasovateľom ankety.

Naj mesto sú Gbely

Celkovo 3177 hlasujúcich rozhodlo tiež o tom, že z dvoch mestských sídiel, ktoré v regióne Záhoria patria do Bratislavského kraja, sa ani Malacky, ani Stupava nedostali do prvej trojky. Malacky skončili v hlasovaní na 4. a Stupava na 6. mieste. Naj mestom sa stali Gbely v okrese Skalica.

Medzi obcami v prvej päťke takisto dominujú obce z horného Záhoria, ktoré administratívne spadajú pod Trnavský kraj. Najúspešnejšou obcou z Malackého okresu v Bratislavskom kraji sa v ankete po Plaveckom Mikuláši stal Láb, hlasujúci ho posunuli na 6. miesto. Na 8. mieste skončilo Plavecké Podhradie a na 9. pozícii Rohožník.

Hlasujúci rozhodujú v ankete, ktorá sa každoročne vyhlasuje od roku 2012, o mieste, kde žijú, kde by chceli žiť, či kam sa radi vracajú. Na hlasovaní sa mohli zúčastniť aj obyvatelia mimo Záhoria.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM