Nina Táborská Krimi

Ukradnuté peniaze z banky si zlodej dlho neužíval. Odhalili ho v herni, kde hral so zafarbenými bankovkami

Policajti odhalili páchateľa lúpeže, ktorý si z pobočky banky na Seberíniho ulici v bratislavskom Ružinove minulý pondelok odniesol vyše 21-tisíc eur.

Ilustračný obrázok k článku Ukradnuté peniaze z banky si zlodej dlho neužíval. Odhalili ho v herni, kde hral so zafarbenými bankovkami
Zdroj: TASR

Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, ktorá ďalej uviedla, že podozrivý občan Chorvátskej republiky skončil v rukách polície „vďaka všímavosti prevádzkarky jednej z bratislavských herní“.

Vsobotu si totiž všimla, že hrací automat plní zafarbenými bankovkami. Milan (28) je už obvinený zo zločinu lúpeže, polícia žiada jeho väzobné stíhanie, informovala hovorkyňa.

„Obvinený mal podľa doterajšieho vyšetrovania 13. októbra v čase o 15.30 hod. vojsť do pobočky banky na Seberíniho ulici v Bratislave, kde mal pod hrozbou použitia krátkej guľovej zbrane v anglickom jazyku žiadať od tam prítomných zamestnankýň, aby mu vydali finančnú hotovosť,“ pripomenula Považanová.

Dodala, že peniaze mu dali do igelitovej tašky aj s farbiacim balíčkom. Z miesta činu potom ušiel. Hrozí mu väzenie na sedem až 12 rokov.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM