Aktualizované Krimi

Tunel Sitina je v smere do Lamača pre nehodu uzavretý. Obchádzka vedie cez Patrónku

Tunel Sitina je uzavretý. Obchádzka vedie cez Patrónku, kolóny sa tvoria už od Incheby.

Ilustračný obrázok k článku Tunel Sitina je v smere do Lamača pre nehodu uzavretý. Obchádzka vedie cez Patrónku
4
Galéria
Zdroj: HaZZ

V Bratislave na D2 v tuneli Sitina v smere do Lamača sa prevrátilo osobné auto. Tunel je uzavretý. Potvrdila to bratislavská policajná krajská hovorkyňa Lucia Miháliková. Zelená vlna informuje, že obchádzka vedie cez Patrónku a kolóny sa tvoria od Incheby.

Prevrátené auto

„Podľa doterajších informácií tam z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k prevráteniu vozidla zn. Seat Alhambra. Na mieste sa nachádzajú všetky záchranné zložky,“ napísala bratislavská polícia na sociálnej sieti. Odporúčajú vodičom vyhnúť sa tomuto úseku.

Na mieste je 14 hasičov. „Po nehode sa vozidlo prevrátilo nabok, pričom všetkých 6 účastníkov (z toho 4 deti) utrpelo zranenia rôzneho charakteru,“ informovali hasiči na sociálnej sieti. Posádka bola prevezená na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc.

Tunel v smere na Malacky je momentálne uzavretý. Hasiči z HaZÚ poskytujú zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a na havarovanom vozidle vykonávajú protipožiarne opatrenia.

Tunel je už prejazdný

Tunel Sitina už je plne prejazdný. „Podľa doterajších informácií sa vodič vozidla pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, narazil do obrubníka, v dôsledku čoho sa auto prevrátilo. Alkohol u vodiča zistený nebol. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená do 10-tisíc eur,“ informovala polícia.

Prevrátené auto v tuneli Sitina
4
Galéria
Zdroj: HaZZ

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM