Krimi

Trnavskí policajti pomohli ZÚFALÉMU otcovi: Zapli majáky a dostali ho až na Kramáre

Zúfalý otecko uháňal po diaľnici. Syna potreboval previezť na Kramáre. To, že prekročil rýchlosť, si všimli policajti a rozhodli sa pomôcť.

Ilustračný obrázok k článku Trnavskí policajti pomohli ZÚFALÉMU otcovi: Zapli majáky a dostali ho až na Kramáre
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti z trnavskej diaľničnej polície Pavol J. a Jozef Ď. namerali vo večerných hodinách vodiča, ktorý na diaľnici D1 prekročil rýchlosť o viac ako 50 km/h.

Nešťastný otecko

„Po tom, ako auto zastavili, im nešťastný muž vysvetlil, že vezie svojho malého syna do Bratislavy. V trnavskej nemocnici mu totiž povedali, že je nevyhnutné, aby bolo dieťa prevezené do nemocnice na Kramáre,“ informuje trnavská polícia.

Otec neváhal a v snahe ušetriť každú sekundu syna naložil do svojho auta a vyštartoval do hlavného mesta.

„Policajti videli, že stav dieťaťa je naozaj vážny, a preto okamžite zapli majáky a muža urýchlene, ale najmä bezpečne, doprevadili až k bránam bratislavskej nemocnice,“ dodáva trnavská krajská polícia.

Nešetril chválou

Vďačný otec Jozef na policajnú pomoc nezabudol. Adresoval im správu plnú vďaky: „S veľkou úctou by som sa chcel poďakovať príslušníkom Diaľničnej polície PZ Trnava za skvelú pomoc a ochotu, keď som v utorok, 18.4.2023, v neskorých večerných hodinách vysokou rýchlosťou prevážal syna na Kramáre. Heslo pomáhať a chrániť platilo v tejto situácii dvojnásobne, keďže nám spravili doprovod od D1 až do nemocnice. Ďakujeme ešte raz.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

DIAĽNIČIARI POMOHLI ZÚFALÉMU OTCOVI: S CHORÝM SYNOM HO DOSTALI DO NEMOCNICE 👮 Policajti z trnavskej diaľničnej polície,...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, April 25, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM