Aktualizované Správy

VIDEO: Trnavské mýto je pre pochod futbalových fanúšikov neprejazdné

Pochod fanúšikov gréckeho futbalového klubu PAOK Solún na večerný zápas na štadióne Tehelné pole zablokoval premávku.

Zdroj: Facebook

Trnavské mýto v Bratislave je momentálne vo všetkých smeroch neprejazdné. Značné obmedzenia sa týkajú aj mestskej hromadnej dopravy. Dôvodom je pochod fanúšikov gréckeho futbalového klubu PAOK Solún na večerný zápas na štadióne Tehelné pole.

Pochod fanúšikov

„Autobusy a trolejbusy nejazdia vôbec, električky liniek 2 a 4 sú občas cez križovatku púšťané. Polícia zastavila aj premávku električiek linky 9 do Ružinova,“ informuje Dopravný podnik Bratislava (DPB) na sociálnej sieti. Cestujúcej verejnosti radí, aby sa v súčasnosti tomuto dopravnému uzlu vyhla.

V hlavnom meste sa vo štvrtok o 21:00 hod. v rámci play off Európskej ligy začína futbalový zápas medzi klubmi Slovan Bratislava a PAOK Solún.

Premávka sa obnovuje

Premávka mestskej hromadnej dopravy (MHD) cez Trnavské mýto v Bratislave sa pomaly začína obnovovať. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na sociálnej sieti.

Premávať pomaly začínajú električky, premávať by už mali aj autobusy na linke 68 a trolejbusové linky 201 a 209. „Treba však počítať s premávkou mimo cestovných poriadkov z dôvodu vysokých meškaní,“ upozorňuje DPB. Naďalej nepremávajú linky MHD jazdiace cez Trnavskú cestu.

Zdroj: Facebook

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM