Nina Táborská Rôzne

Tretí ročník konferencie Jump Slovensko spojí neziskové organizácie

Dve stovky zástupcov neziskových organizácií a občianskych iniciatív zhromaždí už dnes tretí 15. októbra ročník neformálnej konferencie Jump Slovensko. Organizácie využijú stretnutie na výmenu a zdieľanie skúseností zo svojej práce v prospech komunít.

Ilustračný obrázok k článku Tretí ročník konferencie Jump Slovensko spojí neziskové organizácie
Zdroj: TASR

Tohtoročná konferencia je rozdelená do dvoch blokov. „Prvý blok bude venovaný prezentácii 11 občianskych iniciatív, ktoré môžu počuť nielen ľudia v sále, ale prostredníctvom internetovej televízie aj študenti stredných a vysokých škôl,“ uviedol Ivan Ježík, riaditeľ neziskovej organizácie Voices, ktorá konferenciu Jump Slovensko organizuje.

Druhou, popoludňajšou časťou konferencie bude diskusia i výmena nápadov pre činnosť neziskových organizácií v piatich oblastiach – školstvo, verejná správa, médiá, oblasť psychohygieny i v rámci témy radikalizmu a extrémizmu.

Súčasťou konferencie Jump Slovensko bude aj sprievodný program, v rámci ktorého sa uskutoční digitálna výstava dokumentárneho fotografa Borisa Németha.

Konferenciu pripravila nezisková organizácia Voices vďaka fondom EHP prostredníctvom Programu aktívne občianstvo a inklúzia, ktorý realizuje Nadácia Ekopolis v spolupráci s Nadáciou pre deti Slovenska a SOCIA – nadácia na podporu sociálnych zmien.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM