Tomáš Stupavský Krimi

Traja mladíci čelia obvineniu z krádeže v pánskom holičstve. V base si môžu posedieť až tri roky

Poverený príslušník Policajného zboru obvinil 24-ročného Floriána P. z Bratislavy, 24-ročného Dávida K. z Bratislavy a 22-ročného Richarda K. z Bratislavy z úmyselného prečinu krádeže formou spolupáchateľstva. Informovala Lucia Mihalíková, bratislavská policajná hovorkyňa.

Ilustračný obrázok k článku Traja mladíci čelia obvineniu z krádeže v pánskom holičstve. V base si môžu posedieť až tri roky
Zdroj: TASR

„Podľa doterajších informácií obvinení dňa 15.10.2015 v čase obeda vošli do pánskeho kaderníctva v Bratislave na Hodžovom námestí a z bundy, ktorá bola zavesená na vešiaku v blízkosti dverí, odcudzili z peňaženky poškodeného zákazníka v tom čase sediaceho v kresle finančnú hotovosť vo výške 2500 eur,“ povedala Mihalíková.

Následne mladíci z kaderníctva odišli. Keď zákazník zistil, že mu chýba hotovosť, pracovník kaderníctva kontaktoval políciu. „Privolaná hliadka PZ mužov v súlade so zákonom obmedzila na osobnej slobode, zaistila finančnú hotovosť a predviedla na príslušné oddelenie Policajného zboru,“ doplnila Mihalíková.

Podľa polície obvinenému Floriánovi P. a Richardovi K., ktorí už za obdobný čin boli v predchádzajúcich 24 mesiacoch odsúdení, v prípade preukázania viny hrozí v zmysle trestného zákona trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky a obvinenému Dávidovi K. trest odňatia slobody až na dva roky.

Ilustračné foto.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM