Aktualizované Nina Táborská Krimi

Tragické ráno na D2: Vodič sa snažil pomôcť pri nehode, sám prišiel o život FOTO+VIDEO

Dopravné nehody, ktoré sa stali dnes ráno krátko pred siedmou hodinou na D2, obmedzili premávku na diaľničnej spojnici s Českou republikou. Nehodu neprežila jedna osoba, dvaja ďalší ľudia sa zranili. Úsek je už podľa polície plne prejazdný.

Ilustračný obrázok k článku Tragické ráno na D2: Vodič sa snažil pomôcť pri nehode, sám prišiel o život  FOTO+VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Na D2 v smere od Lozorna do Bratislavy sa najprv zrazil kamión s osobným autom z doposiaľ nezistených príčin. Zranenia utrpeli dvaja ľudia.

K druhej nehode došlo po tom, čo sa svedok celého incidentu snažil pomôcť vodičovi v prevrátenom kamióne, ktorý blokoval oba pruhy a zasahoval aj do protismeru. Po tom, čo muž zliezal z kabíny kamióna, ho nešťastnou náhodou zrazilo BMW idúce vo vedľajšom jazdnom pruhu.

Len 24-ročný mladík zraneniam na mieste podľahol. „Vodič BMW už nedokázal zabrániť zrážke pre krátku vzdialenosť,“ informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Na mieste nehôd zasahovalo asi pätnásť hasičov, polícia aj záchranári. Následky dopravnej nehody odstránili policajti a hasiči o 11.30 h. „Ďalšie okolnosti tejto dopravnej nehody sú predmetom v súčasnosti prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodal Szeiff.

Malackí a bratislavskí hasiči poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc, na autách vykonali protipožiarne opatrenia. Predpoludním ešte pomáhali pri prevracaní kamióna naspäť na kolesá. Premávka bola v uvedenom úseku diaľnice D2 na v oboch smeroch obmedzená na niekoľko hodín, usmerňovali ju policajti. Premávku odkláňali cez D4 na cestu I/2.

Zdroj: Dnes24/ Policajný zbor / TASR.

Nehoda na D2
1
Galéria
Dopravná nehoda na D2
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM