Krimi

Tragická dopravná nehoda: Motorkár neprežil zrážku s autom

Tragicky sa skončila dnešná dopravná nehoda, ku ktorej došlo na Popradskej ulici v Bratislave v blízkosti čerpacej stanice v čase krátko pred 18:30 hod.

Ilustračný obrázok k článku Tragická dopravná nehoda: Motorkár neprežil zrážku s autom
Zdroj: TASR

Na Popradskej ulici v Bratislave došlo v blízkosti čerpacej stanice v čase krátko pred 18:30 hod. k tragickej dopravnej nehode. „Podľa doteraz vykonaného šetrenia na mieste nehody došlo k stretu vodiča motocyklu Kawasaki s osobnými motorovými vozidlami zn. Mazda 626 (EČV-BA) a zn. Škoda Fabia (EČV- BL) z doposiaľ presne nezistených príčin,“ Bratislava24.sk informovala Tatiana Kurucová, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Na mieste mŕtvy

Záchranárom sa život 36-ročného motocyklistu z okresu Senec aj napriek ich vynaloženému úsiliu zachrániť nepodarilo, vodič na mieste dopravnej nehody zraneniam podľahol.

„Vykonanou dychovou skúškou u vodičov osobných motorových vozidiel bolo požitie alkoholu vylúčené. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania,“ informovala hovorkyňa.

V tejto súvislosti Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave apeluje na motocyklistov a ďalších účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali zodpovedne, tolerantne, predvídavo a dodržiavali pravidlá cestnej premávky a tak sa do cieľa cesty dostali bezpečne.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM