Aktualizované Krimi

Toto snáď nikdy neskončí: Týždeň po TRAGÉDII havaroval ďalší OŽRATÝ vodič, nafúkal 5 promile!

Z medicínskeho hľadiska to predstavuje riziko smrteľnej otravy alkoholom. A mladík v tomto stave sadol za volant.

Ilustračný obrázok k článku Toto snáď nikdy neskončí: Týždeň po TRAGÉDII havaroval ďalší OŽRATÝ vodič, nafúkal 5 promile!
Zdroj: Policajný zbor SR

V obci Rovinka v okrese Senec havaroval 29-ročný vodič s takmer piatimi promile. Z medicínskeho hľadiska to predstavuje riziko smrteľnej otravy alkoholom. Pri nehode sa nikto nezranil. Polícia Bratislavského kraja o tom informuje na sociálnej sieti.

„Vodič vozidla Seat Ibiza počas vedenia vozidla na Hlavnej ulici zišiel mimo vozovky a narazil do stĺpu verejného osvetlenia,“ opísali policajti. Vodiča následne zadržali, eskortovali na policajné oddelenie a umiestnili do cely policajného zaistenia.

„Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uviedla polícia. Vec sa podľa nej realizuje v tzv. superrýchlom konaní.

ABSOLÚTNY VRCHOL NEZODPOVEDNOSTI❗️ VODIČ SPÔSOBIL DOPRAVNÚ NEHODU S TAKMER 5️⃣ PROMILE‼️ 👉Seneckí dopravní policajti...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Sunday, October 9, 2022

Akcia Radar

Na celom Slovensku sa začína od pondelka dopravná akcia Radar. Dopravní, poriadkoví a železniční policajti sa zamerajú najmä na alkohol, rýchlosť a spôsob jazdy. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

„Kontrolám sa nevyhnú vodiči motorových i nemotorových vozidiel. Budú na miestach, kde dochádza k nehodám prekročením rýchlosti a pod vplyvom alkoholu,“ priblížili policajti. Dodali, že akcia Radar potrvá do konca mesiaca.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM