Rastislav Búgel Správy

Toto nie je ŽART! Boris Kollár bude ľudí voziť TAXÍKOM, už čaká na licenciu

Bývalý predseda parlamentu si sadne za volant taxíka. Ľudí bude voziť dvakrát do týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Toto nie je ŽART! Boris Kollár bude ľudí voziť TAXÍKOM, už čaká na licenciu
5
Galéria

Bývalý politik Boris Kollár sa má stať tvárou nezvyčajnej kampane. Jedna z bratislavských taxislužieb sa snaží nalákať zákazníkov. Časť svojich áut poskytne známym osobnostiam.

Celebrity v taxíku

„V každom takomto vozidle budú nainštalované kamery, ktoré sa aktivujú po súhlase prepravovanej osoby. Rozhovor medzi vodičom (celebrita) a prepravovanou osobou bude moderovať práve celebrita. Takto získaný rozhovory bude môcť celebrita použiť a prezentovať na svojich sociálnych médiách. Cieľom takejto jazdy bude okrem komfortnej prepravy osoby z miesta A do miesta B aj socializácia a rozvoj komunikácie celebrít s verejnosťou a priblíženie ich života verejnosti,“ informovala spoločnosť.

Peniaze získane za jazdy s celebritami potom taxislužba venuje občianskemu združeniu Domov pre každého, ktoré poskytuje pomoc a domov osamelým matkám s deťmi.

Ako informoval portál autonoviny.sk, prvou známou osobnosťou nemá byť nik iný ako kontroverzný Boris Kollár!

Čaká na potrebné „papiere“

Kollár sa vraj do programu zapojil z vlastnej iniciatívy. "On si musel ešte zaplatiť všetky papiere a bude aj platiť za auto, tak ako ostatní taxikári,“ povedal zdroj portálu.

Kollár by mal novinku oznámiť ešte v piatok (23. februára) na sociálnych sieťach.

„Nevšedné je, že Kollár bude taxík sám šoférovať, a preto musí byť držiteľom patričných povolení. To, kedy a kde ho bude možné objednať na jazdu cez mobilnú aplikáciu, bude zverejňovať na sociálnej sieti a podľa získaných informácií to bude robiť pomerne často: raz až dvakrát týždenne,“ píše server.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Boris Kollár na dovolenke
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM