Tlačové správy

Toto nie je len recept na žiarivo biele zuby...

...no nehľadajte tu však ani zaručene osvedčené rady starých mám na zdravý chrup. O tomto sa našim starým mamám kedysi ani nesnívalo. Čo tak mať v kúpeľni inteligentnú zubnú kefku, ktorá komunikuje s Vašim mobilným telefónom a ešte Vás aj naučí, ako si správne umývať zuby?

Ilustračný obrázok k článku Toto nie je len recept na žiarivo biele zuby...
13
Galéria
Zdroj: Philips

Veru tak, už aj kefky vedia byť Smart. Kefka Philips Sonicare DiamondClean Smart je v umývaní zubov pravdepodobne dokonca chytrejšia, než jej samotný majiteľ. Spomeňme si niekoľko vychytávok, ktoré Vás o tom presvedčia.

Po prvé, rúčka kefky vie sama rozpoznať, akú hlavicu ste k nej pripojili a sama za Vás vyberie zodpovedajúci režim umývania zubov. Vy už potom len stlačíte vypínač. Toto rozhodovanie za Vás sa môže veľmi hodiť hlavne ráno, keď vkročíte do kúpeľne ešte v polospánku.

Za túto funkciu možno vďačiť inteligentným mikročipom zabudovaným v hlaviciach, ktoré oznámia kefke, na ktorý režim sú určené. Áno, ku každému režimu totiž patrí špeciálna hlavica! Nemožno nespomenúť najmä hlavicu Premium Plague Control, ktorej štetiny vďaka ohybným bokom kefky opisujú tvar každého zubu a dostanú sa naozaj všade, preto je veľmi vhodná na efektívne odstraňovanie zubného povlaku.

Nástavec Premium Gum Care je menší a je určený na čistenie priestoru pozdĺž línie ďasien. Práve táto oblasť je pri čistení u mnohých ľudí problematická, preto je výhodou, keď sa na ňu môžete zamerať špeciálnym nástavcom.

Premium White má zase pomerne husté vlákna, ktoré odstraňujú škvrny z povrchu zubnej skloviny. Už po pár dňoch používania je viditeľný rozdiel v belosti zubov, a to bez použitia bieliacich pást či iných bieliacich prostriedkov. Tých, ktorý sa neúspešne pasujú so zápachom z úst, určite poteší hlavica Tongue Care, ktorá dôkladne odstráni nečistoty z pórov Vášho jazyka a tak prispeje ku konečne sviežemu dychu.

Ak si teda zvyknete na jemné šteklenie, a na pobavený výraz Vášho partnera, keď Vás stretne v kúpeľni.

Kefka DiamondClean Smart je fakt dobrá učiteľka. Veľmi rýchlo vďaka nej zistíte, čo všetko ste po celý život pri umývaní zubov robili zle. Väčšina ľudí robí napríklad chybu v intenzite tlaku na rúčku kefky, pričom postupne riskujú odhaľovanie zubných krčkov. Často si to pritom ani nemusíme vôbec uvedomiť. Kefka DiamondClean Smart Vás na priveľký tlak okamžite upozorní rozsvietením svetelného kruhu na konci rúčky a Vy tak môžete všetku prácu nechať na kefku, bez zbytočnej námahy.

Kvôli nesprávnej technike mnoho ľudí pri čistení zubov pravidelne vynecháva niektoré oblasti chrupu, v ktorých sa potom zvyšuje riziko vzniku zubného kazu. Predstavte si teraz ale kefku, ktorá Vám v reálnom čase pri čistení zubov posiela informácie na displej Vášho mobilu a vy môžete na 3D mape Vášho chrupu pozorovať, ktoré oblasti ste vynechali. Smart, však?

Stačí, keď kefku zoznámite s Vašim mobilom pomocou aplikácie a výučba sa môže začať! Zabudovaný snímač drhnutia Vás upozorní, aby ste znížili intenzitu pohybov. V aplikácii sledujete čas čistenia a po skončení sa Vám zobrazí vyhodnotenie, ktorým zubom ste sa venovali viac, ktorým menej a ktoré je potrebné ešte prečistiť. Tieto osobne cielené rady Vám tak vybrúsia techniky čistenia, že postupne každým ďalším čistením môžete v aplikácií sledovať, ako sa zlepšujete. Okrem skutočne profesionálneho dohľadu nad Vaším chrupom má používanie aplikáciu výhodu aj v tom, že priebežne sleduje životnosť nástavcov a po ich doslúžení si nové môžete objednať priamo cez ňu.

Prvotná väčšia investícia do kefky DiamondClean Smart sa Vám z dlhodobého hľadiska nepochybne niekoľko násobne vráti pri ušetrení na zákrokoch u zubára. Cena sa pozitívne odzrkadľuje tak na kvalite materiálov, ako aj na príslušenstve. Kefka je vyrobená z odolných materiálov a pri cestovaní určite oceníte praktické puzdro, do ktorého spolu s rúčkou možno zbaliť aj dve hlavice. Puzdro zároveň funguje ako cestovná nabíjačka, takže kefku máte k dispozícií nabitú kdekoľvek a kedykoľvek. Doma v kúpeľni Vás zase poteší luxusný dizajn indukčnej nabíjačky v podobe skleneného pohára s podstavcom. Na jedno nabitie kefka vydrží celé dva týždne, pri použití ráno i večer. Pohár ponechajte radšej na odkladanie kefky a na nabíjanie, ak ho budete používať na vyplachovanie, rýchlo sú na ňom viditeľné usadeniny. A to sa na takom sexi pohári skrátka nepatrí.

Takže nie, toto nie je len recept na žiarivo biele zuby. Zubná kefka Philips Sonicare DiamondClean Smart je komplexným riešením profesionálnej starostlivosti o Vaše zuby, v pohodlí Vášho domova.

autorka recenzie: Žaneta Mrvová

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Philips
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM