Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Počas sviatkov sme prežívali drámu na pohotovostiach aj na Dunaji

Medzi sviatkami bolo v Bratislave "veselo". Kosti z ryby vyhnali pacientov na pohotovosť a Dunaj sa "pohral" so známou reštauráciou.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Počas sviatkov sme prežívali drámu na pohotovostiach aj na Dunaji
8
Galéria

Odtrhol sa pontón so známou reštauráciou

Prvý sviatok vianočný sa v Bratislave nezačal najšťastnejšie. Na Dunaji, neďaleko nákupného centra na ľavom brehu, sa odtrhol pontón s reštauráciou Knajpa. Prúd ho odniesol až k Jaroveckému ramenu, ale po zrážke s rumunským plavidlom bol objekt samotnej reštaurácie značne poškodený, aj keď sa ho napokon hasičom podarilo ukotviť a zatiaľ sa nepotopil.

Viac sa dočítate tu:

Rozhodli ste o najkrajšom vianočnom stromčeku

Vianočný stromček je neodmysliteľnou súčasťou Vianoc. V hlavnom meste ho máme nielen v obývačke, ale aj v nákupných centrách a na námestiach. V decembri ste rozhodovali o tom, ktorý z bratislavských vianočných stromčekov je najkrajší.

Výsledky vášho hlasovania nájdete tu:

Prehľad sviatkov v roku 2019

Každoročne si na Slovensku užívame až 15 sviatkov a dní pracovného pokoja, kedy nemusíme ísť do práce. Preto nás zaujímajú predovšetkým tie, ktoré vychádzajú na pracovný týždeň.

Pozrite si prehľad sviatkov v roku 2019:

Veľký prehľad odstávok v Bratislave

Západoslovenská distribučná informuje o chystaných odstávkach elektriny. Na ktorých bratislavských uliciach nepôjde elektrický prúd? Pozrite si to v našom veľkom prehľade odstávok.

Viac sa dočítate tu:

Na pohotovostiach ošetrili na Štedrý deň stovky ľudí

Lekári na bratislavských centrálnych príjmoch pomáhali na Štedrý deň aj tento rok stovkám ľudí. „Lekári a zdravotníci v Ružinove, na Kramároch, Antolskej a v Starom Meste počas dňa a noci ošetrili takmer 270 ľudí,“ uviedla hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská.

Viac sa dočítate tu:

TOP 5 tém týždňa
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM