Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Po tragických udalostiach prišla správa, ktorá zahreje pri srdci

Uplynulý týždeň sa toho udialo naozaj veľa. Okrem prezidentských volieb vás zaujímali krimi správy, ale aj pozitívne správy o dobrých ľuďoch.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Po tragických udalostiach prišla správa, ktorá zahreje pri srdci
4
Galéria

Miletička sa po záverečnej mení na miesto, ktoré pomáha

Plytvanie potravinami je celosvetový problém, ktorému venujeme stále primálo pozornosti. Každý Slovák vyhodí v priemere až 100 kilogramov potravín za rok, pričom nie každý si môže dovoliť denne nakupovať napríklad čerstvé ovocie či zeleninu.

Predajcovia ovocia a zeleniny zo známej bratislavskej Miletičky si túto skutočnosť veľmi dobre uvedomujú. Každý deň po záverečnej preto vykladajú na niektoré stoly debničky s ovocím a zeleninou, ktoré sa im počas dňa nepodarilo predať. Prečo?

Viac sa dočítate tu:

V Dúbravke sa strieľalo!

V Dúbravke na ulici M. Sch. Trnavského sa v stredu popoludní strieľalo. Podľa doterajších informácií mal muž na svojom pozemku spozorovať neznámeho muža, ako odnáša košík s kvetmi. Medzi mužmi malo prísť k slovnému konfliktu a po tom, ako chcel neznámy muž z miesta odísť, mal druhý muž použiť varovný výstrel do vzduchu z legálne držanej zbrane.

Po fyzickom napadnutí nasledoval ďalší výstrel, ktorý svoj cieľ neminul.

Viac sa dočítate tu:

Polícia hľadá svedkov nehody

Polícia pátra po svedkoch tragickej dopravnej nehody. Po náraze osobného vozidla do stromu vyhasol život 46-ročného vodiča z Pezinka.

Viac informácií nájdete tu:

Tragédia na koľajniciach

Medzi Bernolákovom a Ivankou pri Dunaji došlo k zrážke vlaku a muža. Muž utrpel devastačné zranenia a zomrel. Polícia okolnosti zrážky vyšetruje.

Viac sa dočítate tu:

Parkovacie miesta na Židovskej ulici

Na Židovskú ulicu v Starom Meste sa vráti jedenásť parkovacích miest. Staromestská starostka Zuzana Aufrichtová to považuje za kompromisný návrh za niekoľkonásobné porušenie práv obyvateľov dotknutej ulice pri jej rekonštrukcii.

S prinavrátením parkovania do pešej zóny však nesúhlasia napríklad miestni poslanci z Tímu Vallo pre Staré Mesto či bývalý starosta Radoslav Števčík.

Viac sa dočítate tu:

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM