Adriana Banásová Rôzne

Top 5 tém týždňa: Obratisko pred Hlavnou stanicou či bitka dvoch žien v centre mesta...

Tento týždeň vás na našej stráne najviac zaujali video-články, či už išlo o americký pár, ktorý sa počas svadobnej cesty v Bratislave na čosi rozčúlil alebo ako si Trnava vystrelila z nášho hlavného mesta. Pozrite si najlepšie témy ešte raz.

Ilustračný obrázok k článku Top 5 tém týždňa: Obratisko pred Hlavnou stanicou či bitka dvoch žien v centre mesta...
Zdroj: Dnes24.sk

Top téma č. 1: Americký pár počas svadobnej cesty strávili jeden deň v Bratislave. Viete, čo ich tu rozčúlilo?

Mladá dvojica z poza „veľkej mláky“ absolvovala svoju svadobnú cestu v Európe. Rozhodli sa celý mesiac cestovať po krajinách starého kontinentu. Jeden deň strávili aj v našom hlavnom meste. Viete, čo ich tu naozaj naštvalo?

Celý príspevok si prečítajte TU

Top téma č. 2: Na Predstaničnom námestí pribudli ďalšie novinky. Vieme, ktorá „opacha“ bude spred Hlavnej stanice odstránená

Námestie Franza Liszta (známeho aj ako Predstaničné námestie) postupne dostáva novú tvár. Zistili sme, čo sa tu za dva týždne zmenilo a takisto aké úpravy sú naplánované na najbližšie dni.

Celý príspevok si prečítajte TU

Top téma č. 3: Trnava si vystrelila z Bratislavy: Po City Arene behá „belasý špeh“, ktorého prezradila spodná bielizeň

Každému futbalovému fanúšikovi na Slovensku je dobre známy fakt, že medzi hlavným mestom a Trnavou panuje už dlhé roky veľká rivalita. Dokazuje to aj nové provokačné, ale vtipné video, ktoré je spojené s otvorením trnavskej City Areny, kde sa vkradol „belasý špeh“.

Celý príspevok si prečítajte TU

Top téma č. 4: VIDEO: Otrasné! Dve ženy sa brutálne pobili v centre Bratislavy

Bohužiaľ aj takéto veci sa dejú v uliciach nášho mesta. Dve mladé ženy sa pobili priamo pred vstupom známej diskotéky. Naozaj si nič nedarovali, veď posúďte sami.

Celý príspevok si prečítajte TU

Top téma č. 5: Obratisko pred Hlavnou stanicou má slúžiť iba na krátke zastavenie, no taxikári tam aj naďalej bez problémov parkujú

Počas tohto leta mesto naplánovalo rekonštrukciu priestoru pred Hlavnou stanicou. V rámci nej sa na Predstaničnom námestí nedávno zmenila aj organizácia dopravy, čo znamená, že taxíky majú po novom svoje parkovisko smerom nadol od stanice. Avšak taxikári aj naďalej stoja priamo pred budovou.

Celý príspevok si prečítajte TU

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM