Tomáš Stupavský Rôzne

Top 5 tém týždňa: Narušená statika biznis centra, zachraňovanie zo strechy budovy RTVS ah nový projekt pod Mostom SNP

Opäť tu máme koniec týždňa. Aj dnes sme pre vás preto pripravili prehľad tých najzaujímavejších príspevkov, ktoré počas uplynulých dní medzi našimi čitateľmi zarezonovali najviac. Pozrite sa, ktoré to boli.

Ilustračný obrázok k článku Top 5 tém týždňa: Narušená statika biznis centra, zachraňovanie zo strechy budovy RTVS ah nový projekt pod Mostom SNP
Zdroj: TASR

Budovu Apollo Business Center 1 postupne evakuujú, údajne má narušenú statiku

Z Apollo Business Centrer 1 na Prievozskej ulici v mestskej časti Ružinov postupne sťahujú firmy sídliace v budove svoje kancelárie. K Accenture a CITI Bank sa podľa našich informácií pridáva aj ďalšia firma. Budova, v ktorej pracujú a ktorou denne prejdú tisícky ľudí, má údajne narušenú statiku.

Viac sa dočítate tu: Budovu Apollo Business Center 1 postupne evakuujú, údajne má narušenú statiku

Zo strechy budovy RTVS evakuovali zraneného vrtuľníkom. Asistovali hasiči aj záchranári

V Mlynskej doline bolo dnes rušno. Pred budovou RTVS sa zhromaždilo niekoľko hasičských jednotiek a záchranárov. Prebehlo tu totiž taktické cvičenie so simulovaným požiarom na najvyšších poschodiach. Viete, za koľko minút sa hasiči dostanú na 21. poschodie?

Viac sa dočítate tu: Zo strechy budovy RTVS evakuovali zraneného vrtuľníkom. Asistovali hasiči aj záchranári

Svetový deň vegetariánov: Nemusíte ním byť, aby vám chutilo. Presvedčte sa sa týchto miestach v Bratislave

Vegetariáni majú dnes svoj deň. Od roku 1978 je prvý október ich oficiálnym sviatkom. Ak k nim náhodou aj nepatríte, doprajte si dnes zmenu a vyskúšajte jednu z najlepších vegetariánskych reštaurácií v hlavnom meste. Svetový deň vegetariánov vyhlásila Medzinárodná vegetariánska únia v Dillí.

Viac sa dočítate tu: Svetový deň vegetariánov: Nemusíte ním byť, aby vám chutilo. Presvedčte sa sa týchto miestach v Bratislave

Bude mať Bratislava novú kreatívnu štvrť? Vieme o novom projekte The Most pod Mostom SNP

The Most je oficiálny názov nového projektu pod Mostom SNP. Tvoriť ho budú kontajnery, ktoré boli vyhostené zo Šafárikovho námestia. Projekt má ponúknuť širokej verejnosti a turistom celoročné kultúrno-spoločenské podujatia a mestu revitalizáciu upadajúceho verejného priestoru.

Viac sa dočítate tu: Bude mať Bratislava novú kreatívnu štvrť? Vieme o novom projekte The Most pod Mostom SNP

Problém na Predstaničnom námestí: Vodiči trolejbusov sa sťažujú na komplikované obratisko, ale aj mestskú políciu

Pred Hlavnou stanicou došlo nedávno k zmene organizácií dopravy čo výrazne ovplyvnilo taxikárov, ale aj MHD. Problémy boli najprv s obratiskom určeným pre osobné autá, teraz sú nespokojní pre zmenu vodiči trolejbusov. Zistili sme prečo?

Viac sa dočítate tu: Problém na Predstaničnom námestí: Vodiči trolejbusov sa sťažujú na komplikované obratisko, ale aj mestskú políciu

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM