Rôzne Správy

TOP 5 tém týždňa: Ikarusy zo starej autobusovej stanice, tragická nehoda aj Pomník Márie Terézie

V uplynulom týždni ste sa dozvedeli, kde skončia ikarusy zo stanice Mlynské Nivy. Zaujalo vás aj hlasovanie o veľkých bratislavských projektoch či budúci Pomník Márie Terézie.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Ikarusy zo starej autobusovej stanice, tragická nehoda aj Pomník Márie Terézie
18
Galéria

HLASUJTE: Na ktorý bratislavský projekt sa najviac tešíte?

Nová autobusová stanica, nové parky aj krajší podchod na Trnavskom mýte. To je len časť projektov, ktoré nás v blízkej či trocha vzdialenejšej budúcnosti čakajú. Jedno je ale isté, už teraz sa môžeme tešiť na krajšiu Bratislavu.

Ste zvedaví, ako dopadlo hlasovanie? Pozrite si ho TU:

Tragická nehoda v Podunajských Biskupiciach: Po náraze do stromu zomrel vodič aj spolujazdkyňa

V pondelok v skorých ranných hodinách došlo na Lieskovskej ceste v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice k tragickej dopravnej nehode, ktorá si vyžiadala dva ľudské životy.

Viac sa dočítate TU:

Ikarusy zo starej autobusovej stanice na Nivách neskončia v šrote

Začiatkom októbra začali búracie práce v areáli bývalej Autobusovej stanice Mlynské Nivy. S príchodom ťažkých strojov prišli aj obavy o budúcnosť niektorých predmetov, ktoré tvorili neodmysliteľnú súčasť stanice.

Zaujíma vás, čo bude s Ikarusmi, v ktorých sme pri teplom nápoji čakali na svoj spoj? Dozviete sa TU:

Pomník Márie Terézie je takmer hotový. Kedy ho uvidíme v celej svojej kráse?

Dlhoročné úsilie Bratislavského okrášľovacieho spolku vzdať poctu panovníčke, ktorá sa významnou mierou zaslúžila o rozvoj Bratislavy, sa nakoniec vyplatilo. Bronzové súsošie Márie Terézie by malo byť koncom októbra pripravené na inštaláciu. Pred hotelom Carlton ho však tento rok ešte neuvidíme.

Kedy budeme môcť obdivovať Pomník Márie Terézie, sa dočítate TU:

V bratislavskom nákupnom centre nahlásili bombu

V nákupnom centre Central na Metodovej ulici v sobotu 29. októbra anonym nahlásil prítomnosť výbušniny. Na mieste zasahovali policajné zložky, ktoré hodnovernosť oznámenia preverili. Ako sme si už v poslednej dobe zvykli, išlo o ďalší planý poplach.

Viac sa dočítate TU:

Bratislavské projekty
18
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM