Nina Táborská Rôzne

Top 5 tém týždňa: Hlavná stanica, nová parkovacia politika, ale aj skvosty bratislavského nárečia

Opäť tu máme koniec týždňa. Aj dnes sme pre vás preto pripravili prehľad tých najzaujímavejších príspevkov, ktoré počas uplynulých dní medzi našimi čitateľmi zarezonovali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Top 5 tém týždňa: Hlavná stanica, nová parkovacia politika, ale aj skvosty bratislavského nárečia
Zdroj: Dnes24.sk

Stavebné práce pred Hlavnou stanicou vstupujú do tretej etapy

Uplynulý týýdeň sa na Námestí Franza Liszta pred železničnou Hlavnou stanicou uskutočnil kontrolný deň, na ktorom mesto informovalo o priebehu stavebných prác. Zároveň oznámilo, že opravy budú prebiehať až v štyroch fázach. Dve etapy prác už boli úspešne dokončené.

Viac sa dočítate tu: Stavebné práce pred Hlavnou stanicou vstupujú do tretej etapy, dokonca s predstihom 10 dní

Petržalka si povedala dosť!

Nájsť voľné miesto na parkovanie v Petržalke dá občas poriadne zabrať. Problém trápi mestskú časť už roky. Pomôcť mala jednotná parkovacia politika. Hudba ďalekej budúcnosti. Preto si vedenie mestskej časti povedalo, že problém prevezme do vlasntých rúk. Ako to dopadlo?

Viac sa dočítate tu: Petržalka si povedala dosť! Problém s parkovaním vyrieši po svojom. Platiť majú cezpoľní aj rezidenti

Očakávaný dážď

Tento týždeň Bratislavčania očakávali búrky každý deň. Niet sa čomu čudovať, v týchto horúčavách schladenie v podobe dažďa padne každému vhod. Napokon sme sa dočkali.

Viac sa dočítate tu: V Bratislave sa očakávajú búrky s krupobitím: V týchto hodinách si vonku dajte už zajtra rozhodne pozor

Aj bratislavské nárečie má svoje skvosty

V hlavnom meste môžeme započuť množstvo nárečí zo všetkých kútov Slovenska, no výnimočné je aj to bratislavské. Preto sme pre vás opäť pripravili ďalší výber slov, ktoré sú typické pre západnú metropolu. Ktoré z nich používate aj vy?

Viac sa dočítate tu: Bratislavské nárečie má svoje skvosty: Prinášame vám druhú várku 30 najlepších výrazov. Ktoré z nich používate vy?

Bratislavčania sú čoraz viac nespokojní so službami

Množstvo zákazníkov, prevažne z Bratislavy, v poslednom čase adresovalo svoje rady a pripomienky majiteľom rôznych prevádzok, od čerpacích staníc, bánk, obchodov a reštaurácii, aby sa pozreli na kvalitu obsluhy svojho personálu. Väčšina Slovákov chce v tomto ohľade zmenu.

Viac sa dočítate tu: Bratislavčania sú čoraz viac nespokojní so službami. Prekáža im predovšetkým neochotný personál

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM