Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Na námestí máme "cikajúcich" chlapcov, na nábreží použité pneumatiky

Uplynulý týždeň priniesol viacero zaujímavých správ, o ktorých by ste mali vedieť. Novinka v MHD, starožitnosti na Miletičke, ale aj návrat "cikajúcich" chlapcov.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Na námestí máme "cikajúcich" chlapcov, na nábreží použité pneumatiky
6
Galéria

Smrteľná nehoda

V piatok sa na vjazde do Bratislavy v smere zo Svätého Jura stala tragická dopravná nehoda, pri ktorej zahynul vodič osobného auta. Auto v plnej rýchlosti nabúralo do betónového piliera mosta. Vodič bol na mieste mŕtvy.

Viac sa dočítate tu:

Burza starožitností

Ak patríte k ľuďom, ktorí cítia zvláštne vzrušenie pri pohľade na veci pokryté patinou času, iste vyhľadávate miesta, kde sa takéto „poklady“ nachádzajú. Starožitníctiev v Bratislave veľa nezostalo, a tak nadšených zberateľov starých kúskov iste poteší správa z Miletičky.

Viac sa dočítate tu:

Novinka v bratislavskej MHD

Bratislavský dopravný podnik sa snaží, aby sa Bratislavčanom a návštevníkom mesta cestovalo čo najkomfortnejšie. Prispieť by k tomu po novom malo aj riadenie zatvárania dverí pomocou fotobunky. Bude sa využívať vo vozidlách, ktoré sú týmto systémom už vybavené od dodania.

Viac sa dočítate tu:

Bludisko z pneumatík

Na Tyršovom nábreží vyrástlo bludisko z viac ako 2500 pneumatík. Upozorniť má na environmentálny problém nepotrebných pneumatík pohodených v prírode.

Viac sa dočítate tu:

„Cikajúci“ chlapci

Maximiliánovu fontánu na Hlavnom námestí, známu aj ako Rolandova fontána, začalo hlavné mesto opravovať koncom minulého roka. Po 225 rokoch sa na Hlavné námestie vrátili „cikajúci“ chlapci.

Viac sa dočítate tu:

Zdroj: YouTube.com

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM