KAW Kultúra

TIPY na voľné dni: Bratislavu čaká ZÁSADNÝ víkend! Užijete si aj burzovanie a skvelé festivaly

Prvý novembrový víkend prináša viacero zaujímavých akcií. Na jednej z nich si zašpiníte ruky od hliny, zároveň však pomôžete dobrej veci.

Ilustračný obrázok k článku TIPY na voľné dni: Bratislavu čaká ZÁSADNÝ víkend! Užijete si aj burzovanie a skvelé festivaly
Zdroj: TASR/Marko Erd

Zásadný víkend

Stromy sú v meste nesmierne dôležité! Práve preto ich hlavné mesto sadí počas jesennej výsadbovej sezóny vo veľkom. A pestrá jeseň je aj tým správnym časom stromy osláviť.

„Zasaďte sa s nami o zelenšiu Bratislavu aj na podujatí 10 000 stromov: Zásadný víkend!,“ pozýva magistrát na skvelú akciu.

Čaká vás bohatý program pre deti aj dospelých – od spoločného sadenia sadeníc, cez kvízy, koncerty až po prednášky venované zeleni. Ak sa chcete nielen zabávať, ale aj pomáhať so sadením, prineste si pracovné rukavice, teplé oblečenie a pevnú obuv. Podujatia sa môžu zúčastniť len plne zaočkované osoby proti COVID-19.

sobota – nedeľa / Horský park v Bratislave / 9.00 do 16.00 hod. / Pozor! Na podujatie „10 000 stromov: Zásadný víkend“ je povinná bezplatná registrácia TU

Cestou necestou

Cestovateľský festival Cestou necestou s viac ako 50 inšpirujúcimi prezentáciami a diskusiami odštartoval už po 15. krát v Bratislave. Program, z ktorého si každý vyberie, uvidíte v 3 sálach.

Čakajú vás tri najznámejšie túry v USA, dozviete sa, ako sa dá cestovať stopom so psom v Ázii, Kolumbii či na Bali. Predstavia vám jógový pobyt v Indii a mnoho ďalšieho.

od piatka do nedele / DK Ružinov / vstupenky a viac info TU

Viac programu nájdete na ďalšej strane

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM