Kultúra

TIPY NA TÝŽDEŇ: Štefanská zábava, vianočné koncerty aj dobré jedlo

Po výbornom sviatočnom jedle by sme najradšej odfukovali doma, no niektorí z nás musia pracovať aj medzi sviatkami. Práve pre vás je tu niečo na odreagovanie sa.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA TÝŽDEŇ: Štefanská zábava, vianočné koncerty aj dobré jedlo
4
Galéria

Vianočné krepčenie

Krepčiace ho-ho-ho na parkete! Zabavte sa na sviatočnom vydaní legendárneho žúru. Hip-hopové darčeky na okamžité rozbalenie hodia dole komínom DJi Maztah, Bizzare a Metys.

Viac o akcii TU.

pondelok / KC Dunaj / 21:00 hod. / vstupné 5 eur

Štefanská zábava

Kam na Štefanskú zábavu? V Bratislave máte každoročne niekoľko možností, kde a ako zapiť svätého Štefana. Či už to bude Štefanská party v Riverside Club alebo Štefanská Video Party v CUGA Kúty, s partiou dobrých kamarátov sa môžete baviť až do rána. Ideálne, ak máte so sebou aj nejakého Štefana.

utorok / kedykoľvek a kdekoľvek

Kmeťoband GOLD 2016

Nenechajte si ujsť 2. ročník vianočného halového futbalového turnaja celebrít a osobností KMEŤOBAND GOLD 2016. Počas turnaja vás čaká kultúrno-hudobné prekvapenie v podaní Majka Spirita, Igora Kmeťa staršieho aj mladšieho, Patrika a Dávida Kmeťa. Taktiež množstvo súťaží, kde na víťaza čaká VIP vstup na večerný bašavel celebrít a hráčov.

Podrobné info o programe nájdete TU.

utorok / Športová hala PKO / od 13:00 hod. do polnoci / vstup voľný

Vianočný koncert Vocalatté

Vocalatté vás srdečne pozýva na tradičný vianočný koncert, ktorý sa uskutoční na tradičnom mieste – v Kostole Najsvätejšieho Srdca Ježišovho na Kramároch. Tešiť sa môžete na vynovený repertoár s vianočnými piesňami a koledami v slovenčine, latinčine, angličtine či švédčine a chýbať nebudú ani obľúbené inštrumentálne skladby.

Viac o podujatí sa dozviete TU.

utorok / Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho na Kramároch / 19:15 hod. / vstupné je dobrovoľné

Vianoce na hrade: Popoluška

SNM-Múzeum Červený Kameň vás pozýva už tradične počas najkrajších sviatkov v roku na špeciálne inscenované vianočné prehliadky. Môžete sa tešiť na vianočný príbeh inšpirovaný rozprávkou Popoluška.

Podrobné informácie sa dozviete TU.

utorok – piatok / 10:00 hod. / Hrad Červený kameň SNM / vstupné – dospelí: 8 eur, seniori, študenti, a deti od 3 rokov: 4 eurá, rodinné vstupné: 22 eur, deti do 3 rokov: zdarma

Vianočno-novoročný koncert pre Dúbravčanov

Magická atmosféra, kultúrny zážitok, stretnutie blízkych, alebo len jedinečná možnosť prezrieť si starý dúbravský kostol. O tom všetkom bude koncert, ktorý vo vianočnom období organizuje Mestská časť Bratislava-Dúbravka, Rada seniorov v Dúbravke, v spolupráci so Základnou umeleckou školou Eugena Suchoňa a miestnou katolíckou a evanjelickou cirkvou.

Program podujatia nájdete TU.

streda / 16:00 hod. / Dúbravka

Vianočné trhy na Rooftope

Až do Troch kráľov bude Rooftop čarovným miestom, kde si budete môcť vychutnať a načerpať tú pravú vianočnú atmosféru. Pripravené sú pre vás vianočné trhy, aké v Bratislave nenájdete – trhy na streche. Príďte na punč, vianočnú kapustnicu, medovinu a iné dobroty alebo nakúpte originálne darčeky z chránenej remeselnej dielne.

Viac o akcii nájdete TU.

do Troch kráľov / Regal Rooftop, Hurbanovo námestie – na streche / po – pi: 11:00 – 22:00 hod., so – ne: 10:00 – 22:00 hod.

Adventná Modra

Zažite množstvo koncertov, výstav, filmových predstavení, tvorivého čítania a vianočné trhy počas cyklu celomestských podujatí pod názvom Adventná Modra 2016.

Podrobný program nájdete TU.

do 31. 12. 2016 / Modra

Program na týždeň
4
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM