Kultúra

TIPY NA TÝŽDEŇ: Štefanská zábava, tancovačky, príjemné koncerty aj Popoluška na hrade

Kam na štefanskú zábavu? V Bratislave máte každoročne niekoľko možností, kde a ako osláviť svätého Štefana. Stačí si vybrať z našej ponuky.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA TÝŽDEŇ: Štefanská zábava, tancovačky, príjemné koncerty aj Popoluška na hrade
5
Galéria
Zdroj: Facebook

ŠtefanSKA 2017

ŠtefánSKA párty v meste. Rokmi overená tancovačka, na ktorej si to tentokrát za DJským pultom rozdajú The Ugly Selectors, Rankin Andy a Selector Abnorman. Tešiť sa môžete na to najlepšie zo ska, reggae, punku a rock'n'rollu!

pondelok / Re:fresh Club, Ventúrska 5 / 22:00 hod. / vstupné 3 eurá

Pištácie

Štefánska zábava plná chutných hudobných orieškov! So skúsenými párty DJmi Bobsanom a DJ RE5 (Dornkappel) sa prelúskame nocou žánrami ako indie breakz, elektro punk, mutant disco či ghetto funk. Na bare budú pistácie zadarmo. Pištácie tento rok KC Dunaj venuje spomienke na DJa Rickyho Fitza.

utorok / KC Dunaj / 21:00 hod. / vstupné 5 eur

Štefanská zábava

Štefana môžete osláviť aj v Kafe Scherz. Tentoraz so skvelým spevákom Petrom Lipom a hudobníkom Radovanom Tariškom.

utorok / Kafe Scherz, Palisády 27 / 20:00 hod. / vstupné 10 eur

Štefanská party v Rockok

Tak ako každý rock, aj tento je v Rockok medzi sviatkami nachystaná party plná rockových hitov v podaní DJ MAREKa. Príďte sa po dňoch pokoja vyblázniť v rockovom štýle medzi priateľov do baru.

utorok / Rockok, Šafárikovo námestie 4 / 21:00 hod. / vstup voľný

Štefanská party: Igor Kmeťo st.-Kmeťoband live

The Club pre vás nachystal štefanskú zábavu s Igorom Kmeťom. Zažite Kmeťoband naživo a zabávajte sa naplno!

utorok / The Club, Rybné námestie 1 / 22:00 hod.

Rytmus a Symfonický orchester

Hudba ulice v sprievode 55-členného orchestra! Kráľ slovenského hip-hopu Rytmus prichádza s jedinečným projektom. Najslávnejší slovenský raper dokáže, že hlboké texty jeho skladieb skvelo vyznejú v sprievode veľkolepého hudobného telesa. Unikátny koncert spojí zdanlivo nespojiteľné. Populárny raper chce ukázať, že klasika a hip-hop majú k sebe bližšie ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať.

utorok / Incheba Expoaréna / 16:30 a 21:00 hod.

Adoremus a Warchalovci

Po roku opäť prichádzajú známe umelecké telesá do Bratislavy, aby vám svojim tradičným koncertom priniesli hudobné stvárnenie tajomstva Vianoc. Vianočná hudba interpretovaná v autentickom, monumentálnom sakrálnom priestore ponúka nevšedný, jedinečný umelecký zážitok a zaiste obohatí vaše prežívanie sviatočného dňa. Viac sa dozviete TU.

utorok / Veľký evanjelický kostol / 16:00 hod. / vstupné 7 eur

WD40 – Wednesday Disco

Rozhýb svoje staré kosti. Jediná párty v strede týždňa v centre Bratislavy. Každú stredu sa môžeš prísť zabaviť do Luna Baru a rozhýbať svoje „staré“ kosti na skvelej párty.

streda / Luna Bar, hotel Kyjev / 23:00 hod. / vstup voľný

Vianoce na hrade Červený Kameň

SNM-Múzeum Červený Kameň vás pozýva už tradične počas najkrajších sviatkov v roku na špeciálne inscenované vianočné prehliadky. Stretnete sa s Popoluškou aj s jej dvomi sestrami a zistíte, že aj obyčajné dievča sa môže stať princeznou a pravú lásku nepremôže žiadna ľudská zloba ani závisť. Celý príbeh sa bude odohrávať vo vianočne vyzdobenom hradnom interiéri a po skončení prehliadky môžete navštíviť aj povianočný stredoveký remeselný trh.

streda – sobota / Hrad Červený Kameň / začiatok prehliadky bude každých 30 minút od 10.00 do 16.00 hod. / vstupné: dospelí 8 eur, deti 4 eurá

Rock'n'Roll Night

Napomádovaná párty na plný plyn! Rozsvieťte v KC Dunaj hity rock'n'rollu, rockabilly a rocku a nechajte sa vtiahnuť do atmosféry 50. a 60. rokov. Vybláznite sa na pestrú selekciu podkutú kvalitou v podaní The Ugly Selectors a Voodoo Beats.

piatok / KC Dunaj / 21:00 hod. / vstupné 5 eur

Tipy na týždeň
5
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM