Rôzne

TIPY NA TÝŽDEŇ: Schladiť sa môžete na večernom splave Dunaja či zažiť lucídne sny

Tento týždeň si je opäť z čoho vyberať! Ak ste milovník adrenalínu, športu, ručných prác či máte záujem o trochu ezoteriky, určite si prídete na svoje.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA TÝŽDEŇ: Schladiť sa môžete na večernom splave Dunaja či zažiť lucídne sny
Zdroj: TASR

Večerný splav Dunaja

Zoznamovací splav z Hainburgu do Bratislavy. Zažite príjemný oddych a romantiku aj počas bežného dňa. To najlepšie z Dunaja je len na skok od Bratislavy. Náročnosť: nízka. Pre rodiny s deťmi : veľmi vhodné.

pondelok / 17:00 hod. / Vodácke centrum

Slovenské dni

Slovenské dni v prírodnom parku Orth an der Donau – Na dvere už pomaly klope jar (alebo sú to usilovné ďatle?) , snežienky kde-tu v lužnom lese vystrkujú svoje biele hlavičky a dni sa stále viac predlžujú. Čoskoro budú krajinou znieť veselé vtáčie koncerty a obojživelníci začnú svoju jarnú migráciu. Príďte sa dozvedieť viac o miestnej prírode na rakúskej strane hranice.

utorok / 9:00 hod. / Nationalpark Donau-Auen GmbH

Deň Európy

Aj tento rok oslávime v Bratislave narodeniny Európskej únie vo veľkom! Počas Dňa Európy od desiatej do desiatej na vás nečakajú žiadne oficiality, tešiť sa môžete na deň plný príjemnej atmosféry a zábavného programu pre všetky vekové kategórie.

streda / 10:00 hod. / Hlavné námestie

Snívajte snami

Čo sú sny a ako s nimi „správne“ snívať? Príďte na intenzívny kurz: Lucídne sny – Brána k poznaniu. Celodenný intenzívny kurz Lucídneho snívania – Brána k poznaniu, zameraného na konkrétne techniky dosahovania bdelosti v snoch, mimotelových zážitkov, astrálneho cestovania a práce so snovým prostredím a snovými postavami. Viac o seminári a podrobnosti nájdete TU.

sobota / 10:30 – 19:30 hod. / La Mond Centrum, Nevädzová 4, Bratislava

Ajurvéda a leto

Ako prežiť horúce leto bez pocitu strašného tepla, ako si udržať dobré trávenie a nezblázniť sa z horúčav. Jednoducho, ako sa cítiť zdravý a aktívny a plný energie. Viac info o zaujímavej prednáške pre milovníkov zdravého životného štýlu nájdete TU.

sobota / 10:00 – 13:00 hod. / Nová Cvernovka

Burza starožitností

Burza starožitností na Červenom kameni je pre všetkých, ktorí si chcú krášliť byt, dom alebo záhradu nejakým starožitným kúskom.

sobota / 7:30 hod. / Hrad Červený kameň SNM

Kapitulské Dvory

Kultúrne podujatie „Kapitulské Dvory“ býva pravidelne organizované v priestoroch jednej z najstarších častí Starého Mesta – na Kapitulskej ulici. Po štyroch rokoch existencie podujatia je pripravené rozšírenie tejto komunitnej aktivity o Mestské hradby a novo vytvorenú pešiu zónu situovanú na Židovskej ulici.

Celý program nájdete TU

sobota / 10:00 hod.

Zdroj: citylife.sk, Ilustračné foto, TASR

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM