Kultúra

TIPY NA TÝŽDEŇ: Nalaďte sa vianočne v divadle či na koncerte a pomôžte chorým deťom

Posledný týždeň pred Vianocami prinesie hudobné koncerty, divadlá aj skvelé filmy. Užite si vianočnú pohodu v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA TÝŽDEŇ: Nalaďte sa vianočne v divadle či na koncerte a pomôžte chorým deťom
8
Galéria

Vianočný filmový bazár

Filmový nadšenci sa po roku opäť zišli v bratislavskom Kine Lumière. Vianočný filmový bazár ponúka kvalitné slovenské filmy na DVD a blu-ray nosičoch, knihy aj plagáty za super ceny. Pripravený je tiež špeciálny filmový program v podobe krátkych i celovečerných filmových rozprávok.

Program premietaní nájdete TU.

pondelok až štvrtok / Kino Lumière / predaj od 17:00 hod. / vstup voľný

Silné vianočné reči

Skvelú zábavu zažijete jedinečnom vianočnom predstavení najdlhšie pôsobiacej slovenskej stand-up comedy – Silné reči. Svojimi detskými zážitkami z obdobia Vianoc vás bude baviť 16 komikov. Tešiť sa môžete na ostrieľané tváre, ale aj na vychádzajúce hviezdy.

Viac sa dozviete TU.

pondelok / Majestic Music Club / o 19:00 hod. / vstupné 15 eur

Glamour Trio

Mladé talentované trio „Glamour“ v zložení: Júlia Pechová – klavír, Žaneta Mariňáková – husle a Ľubomíra Verbovská – violončelo, pôsobí na hudobnej scéne necelé dva roky a už sa môže pýšiť bohatým repertoárom, ktorý zahŕňa diela skladateľov od obdobia hudobného klasicizmu až po hudbu 20 storočia. Započúvajte sa do tónov vážnej hudby.

utorok / Kultúrne a komunitné centrum ZORA / o 18:00 hod. / vstupné dobrovoľné

Zdroj: YouTube.com

Čekovský a Chinaski

O jedinečný predvianočný zážitok sa postará špeciálna hudobná kombinácia. Obľúbený hudobník Marián Čekovský a kapela Chinaski vám zahrajú svoje populárne hity. Kúpou lístka navyše pomôžete tým, ktorí to potrebujú. Celý výťažok zo vstupného pôjde charitatívnym združeniam, ktoré sa starajú o ťažko choré detičky.

Viac sa dozviete TU.

streda / Ateliér Babylon / o 19:00 hod. / vstupné od 15,90 eur

Vianoce v Divadle Nová scéna

Nalaďte sa na sviatočnú atmosféru v Divadle Nová scéna. Čaká na vás druhý ročník Vianočného koncertu, ktorý sa bude niesť v znamení nesplnených prianí. Tešiť sa môžete na muzikálové hviezdy ako Patrik Vyskočil, Mirka Partlová, Ján Slezák a mnoho ďalších.

streda / Nová scéna / o 18:00 hod. / vstupné 23 eur

Kto zhasol svetlo?

Zabudnite na chvíľu na predvianočný zhon a zabavte sa pri skvelom divadelnom predstavení v podaní vychýrených slovenských hercov. Kto zhasol svetlo? je komédia o tom, čo všetko sa môže stať, ak si domov privediete milenca vo chvíli, keď sa tam objaví milenka s vaším manželom.

Viac sa dozviete TU.

štvrtok / Dom kultúry Zrkadlový háj / o 19:00 hod. / vstupné 15 eur

Malý princ

Kto by nepoznal kultového dielo Antoina de Saint-Exupéryho Malý princ. Nádherný príbeh malého blonďavého chlapca teraz prichádza ako celovečerný animovaný film a vy si ho môžete vychutnať deň pred Štedrým dňom spolu s vašimi najbližšími.

piatok / Kino Nostalgia / o 18:00 hod. / vstupné od 3 eur

Tipy na týždeň
8
Galéria
Zdroj: Karolína Počajová
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM