Rôzne Správy

TIPY NA MAREC: Doprajte si po zime dámsku jazdu, relax s jógou aj skvelú masáž

Ste spoločenský typ človeka a rozmýšľate, kam sa vydať na potulky počas marcových dní? Tento mesiac je plný rôznych akcií. Zostať sedieť doma by bola chyba.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA MAREC: Doprajte si po zime dámsku jazdu, relax s jógou aj skvelú masáž
5
Galéria
Zdroj: pixabay

Či si to priznáme alebo nie, naše telesné schránky sú po zime strnulé a „neprebudené.“ Ak ste spoločenský typ človeka, určite vás naštartuje niekoľko zaujímavých akcií. Zostať sedieť doma by bola rozhodne chyba.

Hurá na ples!

Hoci sa nezadržateľne blíži začiatok jarnej sezóny, tá plesová ešte rozhodne nekončí. Ak patríte k milovníkom tancovačiek, určite si nenechajte ujsť Jozefovský ples, ktorý sa uskutoční už 18. marca v latino klube na Prievozskej ulici v Bratislave, kde vás čaká výborná hudba a o bohatý program takisto nebude núdza.

Tancom proti únave

Trendy, sexi a po všetkých stránkach príjemný spôsob, ako nedovoliť jarnej únave ovládnuť naše telá, je tanec. Napríklad taká zumba. Je rytmická, človek sa pri nej trošičku spotí a málinko zadýcha, čo je však len a len dobre pre obehovú sústavu a taktiež letnú figúru do plaviek.

Počas tanca sa do tela vyplavujú endorfíny, ktoré sú zárukou stopercentne dobrej nálady a nulovej únavy. A to všetko v dobrej spoločnosti iných tancujúcich každého druhu – nadšených amatérov, milovníkov rytmov, mierne pokročilých – a pod vedením skúseného inštruktora.

„Zumba je aeróbne cvičenie na hudbu. Rýchla strieda pomalú, jeden tanečný štýl obmieňa druhý. Na zumbe sa nedá nudiť, pretože vás pohltí salsa, merenge, hip-hop, ča-ča-ča, samba… Naozaj sa to ťažko opisuje, oveľa lepšie je aspoň raz to zažiť,“ nabáda atraktívny inštruktor fitness zumby Eliér z latino klubu na Prievozskej ulici v Bratislave.

Víkend plný jógy

Doprajte si oddych a relax v podobe cvičenia jógy. Či už ste si doteraz iba hovorili, že to chcete vyskúšať, alebo ste zarytým milovníkom tohto cvičenia, nesmiete si nechať ujsť „jógový víkend“. Ten sa síce koná až v apríli, ale rezervovať miesto je nutné už teraz. V pobyte na dve noci v hoteli Malvázia sú zahrnuté raňajky, trojchodová večera, neobmedzený vstup do wellness a cvičenie power jógy, pillates, PortdeBras a PortdeBrasband.

Užite si dámsku jazdu

Určite nezabudnite ani na jeden z najdôležitejších dní v roku – 8. marec, Deň žien. Urobte radosť svojej partnerke, alebo – dámy vyberte sa na dámsku jazdu so svojimi priateľkami a “odskočte” si do wellessu, kde sa môžete nechať rozmaznávať v rukách odborníkov. „Kto si klasickú masáž dopraje pravidelne, ten si určite všimne zlepšenie pohybového aparátu aj pevnosti a pružnosti pokožky,“ hovorí Alena Tóthová, masérka a vedúca wellnessu v hoteli Malvázia pri Prievaloch.

Zumba Ružinov
5
Galéria
Zdroj: zumbaruzinov.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM