ELA Rôzne Správy

Tip čitateľa z Bratislavy: Likvidátor "zastupuje" Danka na dovolenke, POVALIL stĺp i značku

Kauza "Dankov semafor" neutícha. Satirické stránky stále žijú touto témou a rovnako verejnosť a médiá čakajú na definitívny záver vyšetrovania nehody podpredsedu parlamentu.

Ilustračný obrázok k článku Tip čitateľa z Bratislavy: Likvidátor "zastupuje" Danka na dovolenke, POVALIL stĺp i značku
4
Galéria

Andrej Danko, ktorý povalil v Bratislave 11. januára semafor a z miesta nehody ušiel, si stále nemôže vydýchnuť. Aspoň čo sa týka posmeškov na internete. Sociálne siete stále žijú jeho nehodou a kauza semafor s hláškami šéfa národniarov už doslova zľudovela.

Ďalší strašiak

A témou stále žijú aj bežní ľudia. Do našej redakcie nám poslal fotografie z hlavného mesta pozorný čitateľ. „V Bratislave zjavne "straší“ nejaký likvidátor semaforov, stĺpov a značiek a zastupuje Andreja Danka, ktorý si užíva na dovolenke," napísal náš čitateľ s miernou dávkou irónie a pridal fotografie.

Ktosi povalil dopravnú značku v Starom Meste a odniesol si to aj stĺp vereného osvetlenia na frekventovanej križovatke pri Moste Apollo. Kto a kedy nehodu spôsobil a či je páchateľ známy, sme sa pýtali aj hovorcu prezídia policajného zboru a na odpoveď čakáme.

Škodu zaplatil

Posledné aktuálne informácie o nehode predsedu SNS a podpredsedu parlamentu Andreja Danka sú z konca januára. Šéf SNS zaplatil faktúru, ktorú mu vystavil magistrát. Prišiel aj o vodičák.

Za zdemolovaný semafor uhradil sumu 2 962,74 eur. Tú už mal podľa informácií portálu noviny.sk prezidentský kandidát zaplatiť.

Kontrola postupu polície v tejto súvislosti sa blíži k záveru, povedal minulý týždeň v utorok (23. 1.) minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).

Šéf rezortu zároveň potvrdil, že o nehode nemôže zverejniť žiadne detaily, kým prokuratúra neukončí vyšetrovanie. „Ak budeme môcť informovať, radi tak urobíme, ale najprv musí ukončiť vyšetrovanie dozorujúca prokuratúra," skonštatoval.

Zničený stĺp a dopravná značka v Bratislave
4
Galéria
Kauza semafor baví internet
3
Galéria
Zdroj: Zomri

Neprehliadnite aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM