Kultúra

Taxi Bratislava (tekutá realita): Panoptikum podivných postavičiek v novej hre Divadla GUnaGU

Taxi Bratislava (tekutá realita) rozohráva na sedadlách bratislavských taxíkov niekoľko paralelných príbehov.

Zdroj: YouTube.com

Bratislavské divadlo GUnaGU pripravuje premiéru novej hry dramatika Viliama Klimáčka. Taxi Bratislava (tekutá realita) rozohráva na sedadlách bratislavských taxíkov niekoľko paralelných príbehov. „Premiéru nového predstavenia v réžii autora uvedie GUnaGU v pondelok 4. marca,“ Informovala o tom produkčná manažérka divadla Linda Skrúcaná.

Doba tekutá

Traja taxikári a ich pasažieri. Panoptikum podivných postavičiek, ktoré veria, že Zem je plochá a že lietadlá na nebi rozprašujú chemikálie, aby sa ľudia dali ľahšie manipulovať. Metrosexuáli a ich Cirkev Solárna v soláriu, šialenec, ktorý unáša taxíkom dievčatá a mladá východniarka, ktorá sa v Londýne živila umývaním okien v bielizni…

Tragikomické aj groteskné príbehy vykresľujú realitu tekutej doby, v ktorej začína byť možné všetko a kedy už neplatia žiadne hranice.
Okrem Viktora Horjána sa predstaví aj hosťujúca najmladšia generácia Slovenského národného divadla – Dominika Kavaschová a Dano Fischer. Herci spolupracovali na texte s autorom V. Klimáčkom. Predstavenie sprevádzajú živo hrané pesničky Dana Fischera.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM