Kristína Nemcová Správy

Takýto luxus inde nenájdete. Za noc v Bratislave zaplatíte 5-tisíc eur!

Prezidentský apartmán obývali už viaceré svetové hviezdy.

Ilustračný obrázok k článku Takýto luxus inde nenájdete. Za noc v Bratislave zaplatíte 5-tisíc eur!
9
Galéria

Koľko ste ochotní zaplatiť za luxus? Bratislavský Grand Hotel River Park na nábreží ponúka prezidentský apartmán za 4 900 eur na noc.

Celebritné hniezdo

O tom, že architekti hotela mysleli naozaj na všetko a stavili na vzácnych hostí, svedčí ako súkromné mólo, tak aj heliport priamo na streche hotela. Nemožno sa teda čudovať, že hotel navštívilo už množstvo hostí, medzi ktorými si však prezidentský apartmán zaplatilo len zopár z nich.

Robbie Williams, Novak Djokovič, Kylie Minogue, Sting, Larry King či Tom Jones, aj takéto svetové celebrity obývali apartmán na desiatom poschodí.

Väčší ako dom

Akú rozlohu má váš byt či dom? Najdrahší prezidentský apartmán má takmer 400 metrov štvorcových, z čoho 100 metrov tvorí rozľahlá terasa, z ktorej môžete pozorovať dennú či večernú panorámu Bratislavy.

Wellness hneď hore

O poschodie vyššie, na jedenástom poschodí, nájdete luxusné wellness centrum s bazénom, v ktorom sa môžete zrelaxovať. V ideálnom prípade sa teda ani nemusíte prezliekať z pyžama a môžete vojsť z prezidentského apartmánu rovno do sauny.

Správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM