Maros Palesch Rôzne

Taekwondo Akadémia otvára nový školský rok

Páčia sa Vám kopy, techniky a rýchlosť akú mali kedysi (možno ešte stále majú) pán Van Damme, alebo Jackie Chan? Chcete byť aj vy ako oni, alebo si jednoducho chcete len dobre zacvičiť a urobiť niečo dobré pre svoje telo a zdravie? Tak príďte k nám .

Taekwondo je kórejské bojové umenie zamerané najmä na sebaobranu, sebaovládanie a zdravú sebadôveru. V Taekwonde sa nepoužívajú zbrane, má zaručiť úplné využitie sily a rýchlosti ľudského tela. Skladá sa z vyše 3200 presne opísaných pohybov, kopov, pádov, úchopov, úderov, blokov, sekov a úhybov. Charakteristikou Taekwonda je hlavne kopacia technika.

Taekwondo je určené pre chlapcov, dievčatá, mužov aj ženy všetkých vekových kategórií. Žiaci Akadémie sa zúčastňujú na rôznych súťažiach, preto ak Vás to bude baviť, okrem ovládania bojového umenia môžete navštíviť rôzne krajiny v rámci reprezentácie Vášho mesta a neskôr možno aj krajiny.

Dievčatá a ženy majú šancu naučiť sa sebaobrane proti útočníkovi, ktorá sa v dnešnej dobe častokrát môže stať užitočnou. Spoznáte skvelý kolektív a nových kamarátov. A čo je najlepšie budú Vás učiť tí najlepší tréneri.

Na tréning môžete prísť:

  • pondelok a štvrtok o 17:30 hod. na Základnú školu, Nobelovo námestie 6, (BA – Petržalka)

Prineste si so sebou tepláky, tričko a fľašu vody a chuť do cvičenia. Tešíme sa na Vás.

Zdroj + foto: Taekwondo Akadémia, Miroslava Bartovičová

taekvondo
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM