Tomáš Stupavský Kultúra

Swing Society Orchestra už oslávi ôsme narodeniny

Swing Society Orchestra v tomto roku oslávi už ôsme narodeniny. Skupina pripravuje pri tejto príležitosti nevšedný koncert, ktorý sa uskutoční vo štvrtok (7. 5.) vo „Véčku“ na Námestí SNP v Bratislave. Informoval o tom manažér skupiny Matej Papán.

Ilustračný obrázok k článku Swing Society Orchestra už oslávi ôsme narodeniny
Zdroj: Dnes24.sk

„Program obohatíme vystúpeniami špeciálnych hostí a prvýkrát aj s predkapelou Jerguš Oravec Trio, ktorá vystúpi o 20.00 h. Mladé, ambiciózne zoskupenie speváka, skladateľa a gitaristu Jerguša Oravca so širokou fanúšikovskou základňou, odprezentuje svoju vlastnú, pôvodnú tvorbu inšpirovanú predovšetkým v žánri blues,“ prezradil Papán s tým, že pre hostí pripravili niekoľko prekvapení.

Podľa jeho ďalších slov na narodeninovom koncerte Swing Society Orchestra vystúpia tradiční hostia ako Katarína Micháliková, Katka Korček, Samuel Hošek, Tomáš Vravník, Tomáš Palonder.

„Čo je najdôležitejšie, po dlhom čase môže publikum opäť privítať aj dlhoročného priateľa, hudobného skladateľa, aranžéra a klavírneho virtuóza Vladislava Šarišského, v hudobných kruhoch známeho pod prezývkou Slnko,“ podčiarkol Papán.

Dodal, že po koncerte návštevníkov čaká príjemné posedenie, ktoré bude ladené vo swingovom štýle a umocní prežiť príjemný večer plný nezabudnuteľnej atmosféry.

Zdroj foto: artterra.sk

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM