Maros Palesch Krimi

Sviatok všetkých svätých

Tento sviatok privádza na cintoríny množstvo ľudí. V uliciach a v okolí cintorínov sa dá očakávať oveľa viac áut a aj iných účastníkov cestnej premávky.

V okolí cintorínov plánujeme na tieto sviatky posilniť výkon služby. Zvýšený výkon služby je plánovaný na tieto sviatky už od piatku, teda od 30.10.2009 do 1.11.2009. Zo skúseností vieme, že problémom býva parkovanie v okolí cintorínov. Z tohto dôvodu sa obraciame na vodičov so žiadosťou, aby boli ohľaduplní a neparkovali svoje vozidlá tak, že by znemožňovali prejazd iným. Žiadame vodičov, aby rešpektovali pokyny polície a jazdili so zvýšenou opatrnosťou. Na cestách tak predídu vzniku nechcených kolíznych situácií a zbytočnej nervozite.

Zvýšený pohyb ľudí v tieto dni má aj svoje nekalé úskalia. Tieto dni využívajú k neoprávnenému obohateniu sa aj páchatelia trestnej činnosti. Preto odporúčame návštevníkom cintorínov, aby si vozidlo pred odchodom na cintorín riadne uzamkli a na sedadlách zbytočne nenechávali cennosti, doklady, mobilné telefóny. Odporúčame ľuďom, aby rovnako obozretní boli aj na cintorínoch,, Nenechávali si tam zbytočne cenné veci položené na náhrobných kameňoch a bez dozoru.

Zdroj: KR PZ Bratislava, František Peczár

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM