KAW Rôzne Správy

Sviatok všetkých gurmánov: Autá s voňavými pochúťkami zaparkovali v centre Bratislavy

Vianočné trhy sú ešte relatívne ďaleko. Dobré jedlo a chutné nápoje na zahriatie si môžete už teraz vybrať zo širokej ponuky na Hviezdoslavovom námestí.

Ilustračný obrázok k článku Sviatok všetkých gurmánov: Autá s voňavými pochúťkami zaparkovali v centre Bratislavy
Zdroj: facebook.com/Slovak Food Truck Fest

Na Hviezdoslavovom námestí si už od štvrtka 14. 10. môžete užiť street food špeciality zo Slovenska aj zo sveta. Podujatie navyše sprevádza bohatý kultúrny program.

Food Truck Festival

Či už máte radi chutné burgre, exotickú kuchyňu alebo pravé slovenské „bryndzáky“, určite si prídete na svoje. Aby ste sa pri vyberaní voňavých dobrôt aj dobre zabavili, prichystaných je každý deň hneď niekoľko kapiel a spevákov.

Vo štvrtok 14. 10. to bude Duo Live Guitars a Cup of Tea, v piatok 15. 10. Eso, Saxana Sapietová a Dus Sky. Víkendový program roztočia v sobotu Walk On, Ki&Li Violinist, spevák Robo Papp a Robert Burian. Nedeľa zas bude patriť swingovej klasike v podaní Funny Fellows a zaspieva tiež Robo Opatovský.

Deti rozhodne doma nenechávajte. Aj pre ne sa nájde na námestí pestrý program. Cez víkend sa o najmenších postará ZDRAVO detský kútik, pripravené sú aj pódiové vystúpenia a animácie, vždy od 11:00 do 20:00

Z Hviezdoslavového námestia sa Food Truck Festival presunie do Vrakune, kde všetkých hladošov pohostí od 21.10. do 24.10.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM