MI Rôzne Správy

SVET O SLOVENSKU: Bratislava rozdáva noc v hoteli zadarmo!

Hotely v hlavnom meste sa snažia prilákať turistov aj naozaj zaujímavou ponukou - jednu noc môžu prespať úplne zadarmo, a to dokonca aj v luxusných štvorhviezdičkových hoteloch.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Bratislava rozdáva noc v hoteli zadarmo!
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Turizmus je odvetvie, ktoré koronakríza zasiahla mimoriadne tvrdo. Mnohí ľudia sa boja cestovať, a ak už sa niekam vyberú, radšej si zvolia ubytovanie v súkromí a v prírode.

Vedenie hlavného mesta sa rozhodlo vytvoriť špeciálnu ponuku, ktorá by mala do bratislavských hotelov prilákať viac domácich i zahraničných turistov. Aké sú podmienky?

Tretia noc zadarmo

Portál themayor.eu informuje hneď v nadpise článku, že „Bratislava ponúka toto leto turistom hotelové ubytovanie zadarmo.“ Samozrejme, úplne zadarmo nie je nikdy nič.

„Hostia viacerých bratislavských hotelov, ktorí zaplatia za dve noci, dostanú tretiu noc zadarmo,“ uvádza portál.

Ide o akciu 2+1 noc zdarma v Bratislave, do ktorej sa zapojilo viacero známych hotelov. Niektoré sa hrdia aj štyrmi hviezdičkami a vysokým štandardom ubytovania. Akcia je otvorená do 13. septembra.

Bonus navyše

Portál približuje, že celý nápad je výsledkom spolupráce vedenia mesta zastúpeného organizáciou Bratislava Tourist Board a bratislavských hoteliérov. „Táto kampaň má za cieľ pritiahnuť viac turistov – domácich aj zahraničných,“ dodáva portál.

„Celá táto aktivita sa pekne dopĺňa s ďalšími projektami, ktoré v Bratislave už roky fungujú, napríklad s Bratislavskou kartou,“ píše themayor.eu. Na hostí, ktorí využijú tretiu hotelovú noc zadarmo, totiž čaká aj ďalší bonus:

„Ak hostia preukážu, že využili akciu 2+1 noc, dostanú aj 72-hodinovú Bratislavskú kartu za cenu 48-hodinovej… získajú tak nárok na bezplatnú prehliadku mesta, zadarmo vstup do mestských galérií a múzeí, neobmedzené využívanie MHD a viac ako stovku zliav až do výšky 50%,“ uvádza portál.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM