Tlačové správy

SÚŤAŽ o víkendový pobyt v Chalupách Tri Groše má VÝHERCOV! Kto si užije pobyt na Liptove?

Chalupy Tri Groše, to nie je len ubytovanie. Krásne a útulné miesto, bezchybný štandard, nádherné prostredie a široké možnosti vyžitia v okolí ulahodia i náročným dovolenkárom. A kto vyhral víkendový pobyt?

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ o víkendový pobyt v Chalupách Tri Groše má VÝHERCOV! Kto si užije pobyt na Liptove?
Zdroj: Chalupy Tri Groše

Súťaž na našom webe o víkendový pobyt v Chalupách Tri Groše na Liptove trvala od 1.3. do 10.3. 2024 do polnoci. Do Súťaže bol zaradený každý Účastník, ktorý v čase trvania Súťaže vyplnil kontaktný formulár na webovej stránke organizátora https://chalupytrigrose.sk/ a zadal svoje meno, priezvisko, dátum narodenia, emailovú adresu, telefónne číslo a textovú správu, v ktorej uviedol odpoveď na otázku: kedy je check in a check out v chalupách Tri Groše a súbežne uviedol aj názov aspoň jedného pobytového balíčka.

Správna odpoveď na súťažnú otázku bola: check in v Chalupách Tri Groše je možný od 15,00 hod., check out je do 10,00 hod. a názov jedného z pobytových balíkov mohol byť: „Veľká Noc 2024“, „Jarné prázdniny 2024 – pobyt 7 nocí“, „Jarné prázdniny 2024 – pobyt 5 nocí“, „1. a 8. máj 2024“, „Letné prázdniny 2024 – pobyt 7 nocí“, „Letné prázdniny 2024 – pobyt 5 nocí“, „September – December 2024“, „Vianoce 2024“, „Silvester 2024“, „Traja Králi 2025“ alebo „Valentín 2025“.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Chalupách Tri Groše vám chcú vytvoriť dovolenku, na ktorú budete ešte dlho spomínať, zariadenie preto ponúka omnoho viac, než len ubytovanie – nádherné prostredie a širokú škálu možných aktivít v okolí – pešie túry, cyklistické výlety, vodný park Bešeňová a Tatralandia, lyžovanie, úschovňa lyží a bicyklov v záhradnom domčeku, posedenie na terase, ohnisko a v neposlednom rade nádherné výhľady a nefalšovanú chuť Liptova.

Mená výhercov

Do súťaže sa zapojilo celkovo 561 čitateľov. Správnych odpovedí bolo 489. Štyria výhercovia a ich priatelia alebo rodinný príslušníci sa už teraz môžu tešiť na atraktívne ubytovanie rodinného typu v pokojnom prostredí lokality vo Vlaškách na Liptove, v blízkosti vodnej nádrže Bešeňová, v krásnych, novučičkých chalúpkach.

Šťastie sa usmialo na Katarínu Ž., ktorá vyhráva 1 x pobytový voucher pre max. 9 osôb na 2 noci v jednej z Chalúp Tri Groše v hodnote 440 eur a na Stanislavu B., Žarka Š. a Margitu K., ktorí vyhrávajú: 1× pobytový voucher pre max. 9 osôb vo výške 150 €, uplatniteľný pri pobyte na najmenej 3 noci.

Výhercovia súťaže boli vyžrebovaní organizátorom po ukončení súťaže dňa 17.3.2024 a zverejnení na stránke Chalupy Tri Groše. Výhercovia budú kontaktovaní organizátorom v najbližších dňoch. Video zo žrebovania a príspevok nájdete pod článkom, ale aj na FB stránke Chalupy Tri Groše.

Výhercom srdečne gratulujeme!

Milí priatelia, milí súťažiaci, dnes sme vyžrebovali víťazov v našej súťaži o narodeninový víkendový pobyt a 3 x...

Posted by Chalupy Tri Groše Vlašky on Sunday, March 17, 2024
Chalupy Tri Groše
18
Galéria
Zdroj: Chalupy Tri Groše
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM