Rastislav Búgel Krimi

Susedia si prešli PEKLOM! Telá mužov, ktorých našli v byte, už mali byť v ROZKLADE

Bytovkou, kde objavili dve telá mužov a zranenú ženu, sa šíril neznesiteľný zápach. Obyvateľka bytu už predtým robila susedom zo života peklo.

Ilustračný obrázok k článku Susedia si prešli PEKLOM! Telá mužov, ktorých našli v byte, už mali byť v ROZKLADE
Zdroj: TASR/Martin Baumann

V piatok (5. januára) sa policajtom v jednom z bytov na Ovručskej ulici v Bratislave naskytol strašný pohľad. Zavolať ich mali susedia, ktorí ucítili hrozný zápach šíriaci sa vchodom bytovky.

Telá mužov sa už mali rozkladať

„Bolo zistené, že vo vnútorných priestoroch bytu sa nachádzali dvaja muži doposiaľ nezistenej totožnosti bez známok života. Okrem mužov sa v byte nachádzala aj žena v zlom zdravotnom stave,“ informovala ešte v piatok polícia.

Čas.sk informoval, že obe telá mužov už mali byť v rozklade!

Podľa portálu má byť spomínanou ženou 61-ročná Tatiana, s ktorou si susedia nevedia dať rady. „Ona si sem vodila bezdomovcov, niekedy ich tu bolo aj 12,“ povedal pre server jeden zo susedov.

Byt je teraz zapečatený a na dverách sú nalepené dva oznamy. Jeden z nich hovorí o tom, že kľúče od bytu sa nachádzajú na polícii.

Čo sa dialo v bytovke?

Druhý oznam je podľa portálu ešte z konca decembra. Práve ten má svedčiť o horore, ktorý museli trpieť susedia Tatiany. Podľa oznamu majitelia bytov žiadali ženu, aby „odstránila zdroj intenzívneho zápachu, vychádzajúceho z tohto bytu. Zápach obťažuje ostatných obyvateľov a obmedzuje im ich práva nerušeného užívania ich bytov.“

Rovnako ju žiadali, aby zamedzila prespávaniu cudzích ľudí. Podľa oznamu mali títo ľudia zanechávať intenzívny zápach. Často mali pod oknami vykrikovať a dožadovať sa vstupu. Navyše, pred domom mali zanechávať moč, fekálie, fľašky a ďalšie odpadky.

Žena, ktorú policajti objavili v byte živú, no zranenú, je v nemocnici. „Bola dehydratovaná a má poranenú dolnú končatinu,“ povedala pre Čas.sk hovorkyňa UNB Eva Kliská.

Polícia vyšetruje, čo sa v byte vlastne stalo. „Za účelom zistenia presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy,“ informovali pred niekoľkými dňami muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM